MichalF Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Zdar, mam dotaz, na kapote mam kapku nejake barvy, nevim odkud kde se vzala, ale je tam a jen tak nehtem ji nesundam. Nejaky napad co s ni, redidlo >? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 (upraveno) Skor by som skusil tech.benzin :) ja som snim odstranil zivicu zo stromu co sa mi nejak dostala na strechu auta :) Upraveno Duben 22, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 IPA, apc, tar remover 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 raym0n: mluvíš řečí jiného kmene :D , odhaduji, že to jsou asi názvy přípravků . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 a nebo 4000 šmirgl pod vodou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 IPA, apc, tar remover IPA- IsoProphylAlkohol odmašťovač a čistič používaný i v lakovnách APC- All Purpose Cleaner to znamená univerzální čistič používaný při detailingu já osobně používám DoDo Juice Total Wipeout a furt mě to překvapuje co dokáže vyčistit Tar Remover- Jsou odstraňovače asfaltu, pryskyřic a podobně opět používané při detailingu.... Doproučuji prohlídnout sekci detailing a tam si o těch přípravcích najít víc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Já bych se ani toho ředidla nebál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Pardon za tu prodlevu, vubec mi neprisly upozorneni na novy prizpevky :/ a presne jak psal header009 IPA - odmastovac, pouziva se na skla, na laky jako absolutni priprava pod kvalitni vosky APC - takova holka na vsechno, tady je pekny test, byl prepsan i na zdejsi forum, poradi testu: 1. Crudzilla neředěný hotový roztok 2. Total Wipe Out neředěný hotový roztok 3. Valet PRO Citrus Pre Wash 1:20 osobne bych sel do posledne zminovaneho, da se to pouzivat na predmyti i jako APC, krasne voni, stoji par korun, ma i variantu s pomerancovou vuni (a ano, je to opravdu vune, zadny ''''''''''tresnovy'''''''''' hnuj jako ma mit oblibene odstranovaci zelezitych castic IronX) Tar Remover - osobne bych opet sahl po cena/vykon Valet Pro Classic podtrzeno, secteno >> byt tebou, tak ZATIM nic z toho nekupuju, at nemrhas kackama, kdyz nevis, co zabere, podle regionu bych napsal klukum na detailing a ty ti za malicky poplatek urcite drobatko odlejou, treba to zabere a treba te to chytne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Nechytne, todle auto je proste sluzebnicek, kterej musi makat, tydne najedu kvantum KM a neni to jen weekend car, takze urcite nee ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.