Matesfox Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 mám DO s alarmem(přidavny) a pokdu auto neodemknete nenastartuejte ale envím co to je za alarm,problém je v tom že když chci auto zamknout nejde to,zamknou se pouze zadní leve dveře a ostatní musím ručně(tak že přes zadní leve zamačknu všechny ščuple a pote Do zamknu ty poslední) a když chci odemknout tak odemknu vše až na spolujezdcové(ty musím zevnitř jakoby klikou otevřít) a občas v zadních pravých to blbne jako kdyby se to sekle a chtěl se stále odemykat že to "lupe" jako když odemykate parkrat to uděla a je ticho,je to řídici jednotkou komfortu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 když postupně zavíráš a otvíráš všechny dveře rozvěcí a zhasíná ti stropní světlo? jak sou na tom dráty v průchodkách jednotlivých dveří? taky může bejt vyhnilej konektor ŘJ oken dveří řidiče nebo spolujezdce na klíček ten centrál maká dobře? vrací se ti ten klíček sám do původní polohy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matesfox Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 1) toho jsem si nevšiml hned to udělám,2)nekontroloval jsem to3)aha tak asi zkusit druhou jednotku komfortu že ?4)kličem to odemykat nejde,nějaky cocot mi tam něco asi nacpal :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 3 jinou komfortku zkoušet nemusíš stačí většinou jen očistit kontakty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matesfox Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 takže se jen rozsvíti stropní světýlko jen při otevření řidičovích dvěřich,dobře jaké kontakty mám očistit? piny na komfortní jednotce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 takže nejdřív vyměnit mikrospínače u všech dveří u kterých ti to stropní světlo po otevření nesvítí a ty kontakty očistit pro jistotu na obou RJ oken a to dveře řidiče a spolujezdce http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14915 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19426 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.