Metyou Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Zdravím, před několika dny jsem si všiml, že u mojí Octavie 1.9 TDI (2004) najednou lze stahovat el. okna i po vypnutí motoru a vytažení klíčku a jsem si jistý, že to nikdy předtím nešlo (každej "Octavář" určitě už někdy zapomněl před vypnutím motoru zatáhnout okna..). Stáhnout nejdou až potom, co zamknu centrál na DO. Chci se zeptat, jestli někdo netušíte, čím by to mohlo být? Nejsem si jistý, jestli se to dá vůbec považovat za závadu, protože takto mi to dokonce vyhovuje víc, ale spíše se bojím, jestli to nebude mít nějakej negativní vliv na baterku, když jsou ty okna jakoby furt stahovatelná, dokud auto nezamknu centrálem? Ještě dodám, že jsem asi před týden měnil radio v autě (musel jsem i prohazovat zapojení PINu č.4 a č.7 kvuli zajištění stálého napětí do nového radia), mohlo by to s tím mít nějakou souvislost? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Som si skoro isty, ze ked odpojis radio, tak to "prestane". Vyzera to tak, ze to radio ti drzi spinanych 12V trvale na 12V. Vytiahnutim klucika sa to normalne odpoji. Pre istotu si over, ci pri zamknutom aute nemas velky odber prudu z baterky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Metyou Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 A jakto, že radio a ostatní spotřebiče (ventilátor) se po vytažení klíčku normálně vypnou a jedině okna zůstanou funkční? Dá se s tím něco dělat, když bych tam chtěl nové radio nechat, ale nechci, aby se mi ta okna dala stahovat po vytažení klíčkU? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bicinka Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 No mě to jde pouze než otevřu nějaké dveře a vždy jenom po nějakou dobu max 3 až 5 minut. Nevím přesně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Metyou Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 No mě to jde pouze než otevřu nějaké dveře a vždy jenom po nějakou dobu max 3 až 5 minut. Nevím přesně Já jsem to zkoušel i po otevření dveří a jde mi to stahovat pořád, dokud prostě nezamknu auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 (upraveno) S problémem nedokážu poradit. Jen si postesknu - uvítal bych chování oken tak, že by po zamčení bez safelocku byla stále funkční (dioda nebliká a jde zevnitř kličkou otevřít dveře). Často totiž řeším situaci, že odcházím od auta a zanechávám tam rodinu. Oni pak nemohou pootevřít nebo naopak přivřít okna. Klíček z bezpečnostních důvodů nenechávám, pokud výjimečně ano, musí se sami pracně zamknout ovladačem z mých dveří...A to samé by platilo o klaksonu, ten bych taky párkrát varovně použil při čekání na parkovišti...ale než naštěrchám klíčky v zapalování tak je po všem... Tak to byl jen postesk... B) Upraveno Duben 29, 2014 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.