Jirka313 Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Zdravím, vlastním Octavii II 1.6. 75kw MPI, rv. 2008 před Faceliftem a nefungujemi štelovací kolečko na měněni směru foukaní jako např. nohy, přímo do kabiny atd. Točímpolohy, ale fouka to jen pořád na okna. Prosím můžete mi poradit? Děkuji předem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Zřejmě se ti vysunulo táhlo z pastorku co je přidělaný na kolečku utopení. Trochu rozeber prostor u spolujezdce a dostaneš se rukou na to tahlo a zasun ho na ten pastorek u ozubených koleček,pokud jsi ho ale ulomil pak je to problém ale dá se to přilepit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 A kudma to bude nejlepsi se tam dostat? Vyndat radio a pres nej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Je to také možnost.ale nevím jestli tam se dostaneš až kam je třeba ale zkus to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 V servise mi rekli ze O2 maji na ovladani motorky, a ze mam prvne zkusit diagnostiku tak mi to v nedeli kolega napichne a uvidim a jestli nic neukaze tak to rozeberu mno.. zatim dik za rady:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 (upraveno) To neni tak uplne pravda, vyndej si stredove ofuky (to je hned) a koukni od shora, ten prechod ovladac - sachta je mechanickej, u climatroniku je to jinak. Upraveno Květen 1, 2014 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Tak jsem to rozebral a opravdu to bylo vypadle z toho ovladani. Ted to fuci krasne vsude:-) diky za pomoc chlapy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Hned jsem si to myslel už jsem se stým setkal mnohokrát a byla to vždy tato závada.Tak ať slouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.