Spooky1 Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Pekne ty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Decentne krok za krokem:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Pěkný volantík ! Kdo Ti to dělal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Volanty.net rychla a dobra domluva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Tak za rok se toho moc neudalo. Už má skoro 620 000 :) Rez se vyžádala radikalni reseni, tudíž jsem vyresil zadni vrata a všechny dveře a na chvili je snad pokoj. Jinak během vymeny dveri padlo rozhodnuti ze pujdu zase cestou spise hledani koniku nez wattu :)takže tlumeni jsem nedaval, zesik i subac jsem vyhodil snazim se udrzet hmotnost na minimu. Co se upravilo opravilo. No odeslo servo, tak se sehnalo komplet nove se sloupkem rizeni, byla to rana ale aspoň mam klid. Pruser jen nastal ze se stare servo stacilo ještě vylit do interieru. Luxusni práce vsecko to cistit :( Dále mi praskla trubka s chladici kapalinou a sehnat presne pro muj typ auta byl pro skodovku celkem problém, tak jsem si v praci nechal vyrobit presnou kopii :) Dále jsem dokoncil vymenil predface palubky za face komplet cerny - zbyva sehnat cernou stropnici. Sedacky planuji stejne jen predni a pravdepodobne nejake lehci :) Pro ilustraci par aktuálním fotek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 pěkně to zase ladíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Ted to ma takove romanticky nadech jelikoz to delam sam.-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Pekny ale ja chtěl vidět superba s rozbitym diskem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Voe to nefotim z principu si nebudu kazit renome ze neumim jezdit v aute:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Ale ale... pochlub se nám,... Nikdo neni neomylnej... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 tak minuly mesic jsem namontoval stavitko TA, za ty penize jsem necekal zadnou hitparadu, pouze jsem chtel docilit lepsi stabilitu auta coz se podarilo. ale jinak je to kostitras jak cyp a to sem to nechal hodne vysoko:-) jinak s turbem mi dosla trpelivost a z dobrych zdroju jsem vzal repas K03s, k nemu svody, trubky a hadice od turba az ke cooleru, nove sponky apod. snad se to bude konecne nafukovat jak ma a ne nic nic nic a ve 3 tis exploze. jako bonus bude komplet vyfuk od AMA exhaust,ktery uz jsem mel na dieslove octe a kde dokazal vyloudit pekny zvuk. potom uz asi jen auto dostane nove zimaky a pro tento rok utrum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Tak turbina naistalovana a same pozitiva:-) Na starem turbu byla praskla vyfukova cast a ja si myslel celou dobu ze smrad v aute je zpusobem absenci katu. Takze pozitivum cislo 1. Nabeh je libovy pekne od 1800 tlaci, kazdopadne bych vas pozadal o radu. Pokud dam plny a rychle pustim plyn tak si turbo stekne, co to muze byt? Druhy dotaz je na podvozek, vzhledem k tomu ze na aute se kazdy tyden neco dela tak nemam udelanou geometrii, planuji az s prechodem na nove zimni disky a kola. Nicmene se samoaktivije abs cerpadlo za jizdy, pravdepodobne dostava nejaky zmatecny signal od cidla. Ty jsem ocistil a zkontroloval. Na vagu take ukazuju synchornne stejnou hodnotu. Jinak zadna chyba. Co by to mohlo byt? Muze absence geo toto zpusobit? Podle me ne ale ptam se. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 k tomu turbu jde to poznat oproti K03? s chipem to pujde poznat asi hodne, ale ty si to jen vymenil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Jen vymena kazdopadne soft uz upraveny mam z minula. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Hele tunič tuní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Kdo si hraje nezlobi:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 kdy teda koupší samosvor? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Tak turbina naistalovana a same pozitiva:-) Na starem turbu byla praskla vyfukova cast a ja si myslel celou dobu ze smrad v aute je zpusobem absenci katu. Takze pozitivum cislo 1. Nabeh je libovy pekne od 1800 tlaci, kazdopadne bych vas pozadal o radu. Pokud dam plny a rychle pustim plyn tak si turbo stekne, co to muze byt? Druhy dotaz je na podvozek, vzhledem k tomu ze na aute se kazdy tyden neco dela tak nemam udelanou geometrii, planuji az s prechodem na nove zimni disky a kola. Nicmene se samoaktivije abs cerpadlo za jizdy, pravdepodobne dostava nejaky zmatecny signal od cidla. Ty jsem ocistil a zkontroloval. Na vagu take ukazuju synchornne stejnou hodnotu. Jinak zadna chyba. Co by to mohlo byt? Muze absence geo toto zpusobit? Podle me ne ale ptam se. Diky Měl jsem rozhozenou geometrii a zprva mi občas blblo ESP a pak už to svítilo furt - ESP nefungovalo.udělala se geometrie,vytočil jsem kola doleva do plnýho rejdu a doprava do plnýho rejdu a závada odstraněna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Parádně to vylepšuješ ! S geometrií se mi to nezdá.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Hmm problem sem vyresil vytazenim pojistky cislo 8 a mam klid... Jak bude cas provedu rozborku zborku. Jinak uz jezdim na e85 a zatim pohoda:-) uz uzaviram sazky kdy se mi to zastavi:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Abs vyreseno, prodreny kabel o kolo, predtim sem si nevsiml, trosku se otocil tlumic jeliloz TAcko ma nataceci spodek a jizdou se to asi dotahlo na doraz a jemne natocilo. Jinak jizda na Ecko prijemne ozivuje auto:-) nekdy se az lekam jak to krasne jede za plynem:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 jak 8 vááálec co :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 nono myslim ze sup uz bude mit problem ... Ta vaha je rozhodujici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 tak sup je těžkej a podvozek marnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Tak jasne ale jet s octavkou 180+ to uz je adrenalinovy sport:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 to s jedničkovou určitě, to já jel po okresce z kopce s rotačkou 215 a dost už sem se bál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 adrenalin voe:-) a s chrochtem dvojnasob:-) moje pedecko 240 umelo:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 no jo, to ty tvoje mládenecký tuningy tdička :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Kazdy mel sva teleci leta:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Kompletni vyfucek od AMA je tady:-) 90mm koncovka vypada zlovestne:-) v patek jde na auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.