Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Jak již název napovídá tak Vám dám rady jak nejlépe ošetřit polepy na vašich autech... Folii je mnoho druhů lesklé matné wrap a speciální jako je carbon apod a nebo protisluneční okení folie...potom se rozdělují ještě podle toho jak dlouho jim vydrží jejich barva a vlastnosti a drtivá většina z nich je 3-5letá A pozor se žádnou z těch folií kterou máte nalepenou z venku nejezděte do myčky(ikdyž tady stejně všichni myjem only hand wash :) ) a určitě ji nekupujte na benzínkách a u našich Vietnamskejch kamarádů(nikdy tam nekoupíte kvalitní folie...) Jinak lesklé folie stačí umýt a můžou se voskovat... Dále matné folie pouze umýt a už nevoskovat(je hezká na pohled ale vydrží nejkratší dobu...) Wrap folie stačí umýt a navoskovat(pozor někteří výrobci už vyvijejí tyto folie se kterýma se bude moct zajet do myčky...) Jinak speciální folie tipu carbon broušenej hliník apod.(většinou jsou nějak 3D strukturovaný) stačí umýt a navoskovat... A teď se do mě asi pustíte ale mám osvědčeno že na voskování folii je nejlepší TEMPO... ani když jsem zkoušel tuhé vosky ať už sheron sonax turtlewax dodo juice meguiars tak i tekuté a nechávali na folii stopy ale tempo nikoliv ať jsem použil tubu či tekutou leštěnku.... Kdyby jste pořebovali poradit tak mi klíďo napište :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Aspoň k něčemu to tempo je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Tj ale k nicemu jinymu uz ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Ahoj, jak je to s cirou folii? Mame na predku auta a jen sundat musky je nadliskej ukol.. Navic se velice lehce skrabe, takze "hologram" a to uz po odvinuti role pred aplikaci. Jde to nejak rozlestit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 teď je otázkou jaká je to čirá určitě to bude lesklá a potom máš už ji na autě??? pokud ne tak to ještě jde stačí ji zlehka nahřát horkovzduškou... ale jestli je už na autě tak s tím už toho moc vykouzlit nejde...rozleštit by to mohlo jít ale dej si pozor ať ji nespálíš já sám mám ochranou folii na kapotě a mám tam škrábance od kamínků apod ale hlubší rýhy tam mám pořád klidně to vyfotim ať uvidíš že né úplně všeho se dá zbavit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Nafot, nafot. Ja prave premyslim o prelaku hnoje na kapote, narazniku atp a premyslel jsem, ze bych to necim uzavrel, at do toho nemusim strkat kacky jednou znovu. Ale rad bych to videl na vlastni oci i nejaky doporuceni, do ceho jit. Pruhledna folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 tak tady máte foto toho největšího škrábance jinak je to ochranná folie která na mou kapotu vyšla na 2000 ale má fakt výdrž už ji tam mám 3 roky a nemůžu si jí vynachválit... a tuhle folii jsem i leštil menzernou a i voskoval.... Jinak to neni hned vidět ale když se člověk zahledí tak to tam najde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Skrabance i slunicka.. :) daval jsi na to vosky tekute, nebo pastove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 na tuhle jsem zkoušel oboje a úplně v pohodě je to něco jako ta lesklá jak jsem psal ale když se nechá vosk víc zaschnout(hlavně ten tekutej) tak se víc nadřeš mikrovláknem protože ten povrch týhle folie je jak guma aby pobrala hodně nárazu od kamínků atd... Jinak kdo by na tomhle viděl ten škrábanec??? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=893&p=1466472 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 No, jsem na mobilu, ale na fotce to asi strjne nebude videt, chtel bych to videt na zivo, nema stejnou ol@f na turkovi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 tak to netuším jestli to má na něm to se ho spíš zeptej... jinak pokud jseš z okolí Prahy tak se můžem domluvit že se sejdem a ty se koukneš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Brno, brno... mas nejaky link,kde jsi folii kupoval a aplikoval sam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 jj aplikoval jsem ji s mámou ta k nim má lepší přístup jinak na tyhle folie jsou dobrý podniky http://www.hsw.cz/ nebo http://cz.alphaset.com/ tam člověk sežene mnoho folii a pak jsou menší specializované na transparentní folie dále okení atd... ale tyhle první co jsem napsal mají hodně široký sortiment... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Kluci jinak kdyby jste sundavali folie a zůstalo by vám zbylé lepidlo od ní tak použijte tohle http://www.hsw.cz/katalog/3m-prumyslovy-cistic/ nejen že to dobře sundá zbytky lepidla ale i to hezky voní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.