Gorkzy Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Je doma Mam ji od ctvrtku a jsem nadsenim uplne mimo, takze vice poznatku az po chvili, az se trochu zklidnim. Co se neda nepochvalit o proti jinym octavam, co jsem zkousel pri vyberu( krome rs),jsou tlumice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sighart Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Kdy byla vyrobena? Je to už MR2015? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Vyrobena byla dvacaty tyden. Co do MR nevim, kde to zjistim, je to nekde napsane ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sighart Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Tak to nejspíš není. MR2015 nabíhá až v 22KT. Zajímalo mě jestli je tu nějaká další změna tlumičů ve spojitosti s novým modelovým rokem, ale vypadá to, že ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Vsem se zaviraji dvere velmi tezko ? Vylozene musim vynalozit silu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PiZi Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Vsem se zaviraji dvere velmi tezko ? Vylozene musim vynalozit silu. Ja tam mam elektroniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Automaticke dovirani ? Ja mam karu v socvybave - Ambition 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PiZi Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Automaticke dovirani ? Ja mam karu v socvybave - Ambition jj, aut. dovirani (v rs combi standard). ale ma sve mouchy: - napr. jde otevrit za jizdy, coz je dle mne trochu pruser (musis zastavit, jit ke kufru a zavrit ho pres tlacitko kufru) - s tim souvisi i nemoznost zavrit kufr jinak nez pres tlacitko na kufru, pritom otevrit jde pres klic i tlacitkem na stredovem panelu (nevim proc tam ti joudove nedali moznost to pres dane rozhrani take zavrit) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 No u SII to jde zapnout pomocí VCDS, takže myslím, že u OIII to půjde taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PiZi Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 De Neznate nejakeho kodera z Ostravy a okoli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Hoblík se superbem ma kabel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 V ostravě zkus Přemka z toyopneu.cz za mně musím jen doporučit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 V ostravě zkus Přemka z toyopneu.cz za mně musím jen doporučit Jsem též z Ostravy , umi Přemek vypnoutbstart/stop - na pořád, nevíš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Nevím, ale zkus mu zavolat.. To je to nejmenší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Nevím, ale zkus mu zavolat.. To je to nejmenší :-) Nasel jsem si to a jak bude cesta kolem, zastavim se tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Ok, když tak mu zavolej ;-) pokud chceš můžu ti poslat číslo do SZ ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Ok, když tak mu zavolej ;-) pokud chceš můžu ti poslat číslo do SZ ;-) Jo, pokud můžeš, pošli. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Jde to urcite vypnout nakodovat natrvalo start-stop? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Jj jde nebo modul na to dělají, ale lepší kodovati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Tak diky Honzajs39, volal jsem a pry to pujde, jen je ted na nemocenske, takze super- uplne mne ten start/stop depta, ale rekl bych, ze je to spise pocitove, protoze to funguje 100% nĕ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 (upraveno) super. S Přemkem jsem maximálně spokojený a doporučuji ho dál 90% úprav co jsou na autě mi dělal on. A že jich je Upraveno Červen 3, 2014 uživatelem Honzajs39 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Děkuji až se červenám, od půlky příštího týdne už bych měl být ready. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Ha, dnes první delší výlet : Ostrava - Praha přes Hradec. Takže tady je par poznatku : 1 : Perfektně odladěný podvozek (mám šestnáctky kola) 2 : Super spotřeba - průměrná 7,5 (jel jsem úplně normálně + snad 100 předjetých kamiónu ) 3 : Zasrané odhlučnění (nevím, co je to za druh hluku, ani vlastně nevím odkud je, ale hlava mně bolí do ted). Prostě se s tím musí něco udělat hned, co to půjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 To ja jen tak. Kouknete na tu krasu.:) Jeste takova lahudka-byl jsem dnes po1600km menit olej (preventivne) a vite o tom, ze uz nestaci povolit sroubek na vypusteni oleje a potom ho zase zasroubovat ! Tet je tam jednorazova plastova picurka,ktera se musi kupovat vzdy nova. Tomuhle rikam : Simply clever :) Jinak mne vymena oleje ( 5litru) a filtru,vcetne prace, stalo 3500kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 však se šetří všude, asi jako plechovej kryt u scouta/paket pro špatný cesty... jinak šroub se měnil vždy preventivně, nic na tom hrozného nevidím, stojí pár korun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 však se šetří všude, asi jako plechovej kryt u scouta/paket pro špatný cesty... jinak šroub se měnil vždy preventivně, nic na tom hrozného nevidím, stojí pár korun. Taky na tom nevidim nic hrozneho. Jen je to moje prvni nove auto a kdyz jsem byl zvykly na predchozich menit olej, a stacilo k tomu odsroubovat a pak zase zasroubovat tentyz sroubek,tak mne tato novinka prekvapila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Ještě normální šroub stal 4-10kc menim vždy...fakt zanedbatelná částka a mas klidný spani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 a co je důvodem k výměně šroubu? ... podle mě vůbec nic a je to pěkná blbost, max. tak těsnění pod šroubem a pokud dáš hliníkové, tak vydrží 2-3 výměny, co třeba šrouby na kolech? proč neměníte za nové při každé výměně pneu, ty jsou např.namáhané daleko víc jak výpustný šroub oleje ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Měním jen těsnění, to se může vymačkat, měnit šroub mě nikdy nenapadlo ani mého mechoše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.