Erin Kane Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Cestou z Milovic jsme zkoušeli dělat pár videí ... a toto jedno vypadá drobet k světu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Lesk s voskem nanesen asi před 2měsíci a přijde mi, že to nevypadá špatně. Celkem se drží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 pánové, mám tiu další z mnoha mých hloupích dotazů. Při výměně zadní bubnové nápravy za kotoučovou, tak stačí vyměnit "pouze" ty nápravy a ostatní bude pasovat? myslím lanovody? Budu rád za vaše odpovědi, protože bych to nerad rozebral a zjistil, že mi chybí ještě něco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 lanovody musíš mít pro kotouče, jinak nápravu dáš jen kus za kus, spojíš vedení pro brzdovku, nasadíš lanovody na ručku a odvzdušníš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Jo, to jsem potřeboval slyšet, díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Po delší odmlce se konečně něco na autě poladilo. Octula dostala upgrade brzd v podobě 280mm (původně 256mm) brembo max + textar. A v zadu to "nejlepší" místo bubnů kotouče 239mm. Samozřejmě třmeny natřeny barvičkou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 hmm, tak přeju, ať se ti 280ky nekroutěj :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Uvidíme... A hlavně ještě jsem zapomněl. Vyměnen olej v převodovce. To auto teď řadí skoro samo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Upgrade na brzdy je vzdycky dobry, ale musis mit dobre cepy atd aby se ti nekroutily kotouce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 díky za upozornění, ale je to celý nový a v pořádku. Jinak konečně dovalim na Žamberk, takže dáme pivko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 tyjo jestli dám pivko s každým tak tam budu někde ležet na sračky :D ale jak si mě někde odchytíš tak určitě pokecáme a dáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Ještě nějaká ta fotečka s kotoučovkou a barvičkou na brzdičích. jinak ještě přemýšlim, že sloupnu střechu a potahnout černou lesklou folií, místo toho matnýho dipu co mam. Ale spíš to nechám až po Žamberku. Teď ještě naleštit a zbalit a hurá Žamberk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 barvička na brzdách luxusní a lesklá střecha bude určitě lepší a bude ti ladit s těmi sloupky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 díky přesně tak ... chci aby střecha ladila se sloupky. Takhle je to divný ... a ještě koupit fialovou nálepku "I <3 My škoda" místo tý růžový aby ladila s brzdičema :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 malinká rekapitulace ze Žamberku, moc se mi líbilo. Bylo to super a za rok jedu určitě zas ať už kamkoliv. Zde přikládám pár fotek mého modrýho "blesku" z cesty, Žamberku a měření. Kam se připletl i Závy, ale málem mi podjel A hlavně naloženej kufr co se vejde není moc dobrý, ten předek vypadal děsně vysokej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 máš to fakt parádní! ale sneslo by to ještě trochu složit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 jo trochu by to chtělo... ale podvozku se nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 nějakej ten uvolňovač závitů si zkoušel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 teďka o víkendu ... měl sem sprej od Würtu (nebo jak se to píše). Vystříkal sem ho tam celkem dost a stejnak nic. Ono hlavně bude taky problém v tom, že když chce člověk pořádně zabrat (drobátko sem poklepal kladívkem) tak se hned začal deformovat ten zobáček za kterej se ten klíč zahákává... Hold na jaře přijde minimálně dopředu něco nového co stočim :D a nebo ještě dát to horní uložení z pola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 To musí jít rozhejbat! orubat kartáčem co to jde, prolejt to tím sajrajtem a třeba den nechat působit ;) pokud se deformuje ten klíč tak zkusit hasak nebo sikovky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 (upraveno) TAčko klíč je celkem blátko, stejně jako matice, vím jak jsem povoloval po pár měsíchích zadky a měl jsem co dělat zkusil bych to očistit jak píše Adolfík, nalít nějaký odrezovač a když ani to nepomůže tak trošku tepla z hořáku a musí to povolit edit: nebo kladivo a nějaký tupý majzlík a odklepnout tu matku, majzlík dát do dřážky pro klíč a klepeš Upraveno Září 9, 2015 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 bláto je to strašný :( ten majzlík mi taky napadl už, nejspíš ho teda zkusim :D po*rat už to víc snad nemohu tak vocopade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 majzliku bych se možná bál aby se ta matka nerozletěla ale zkusit to můžeš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 teď se toho bojim taky teda :D napadlo mi že bych urval ten zobáček nebo i drobet víc, ale že by se rozletěla mi nenapadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 nene, matka se ti nerozletí, ale nesmíš do toho bušit jak dobytek samozřejmě :D rychlý poklep a mělo by to pustit, tak jsem odklepával FK podvozek když jsem si ho dovezl, máme doma šestihran asi 30cm dlouhý a tupý na obou stranách, dal jsem ho na místo kam příjde zub v klíči z podvozku, dostal 2 razantní rány a už se matka točila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Tak jsem zvědavej :D až to zkusím dám vědět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2015 pánové, dámy ... neznáte někdo nějakou stránku, kde se dají sehnat repliky VOSSEN kol? Aby to nebyli zase žádný bláta a byly povedený? S jedním modelem jsme si padli do oka, ale co jsem tak koukal originály se dělají min v 19" (a to se mi na auto už cpát nechce i když by to myslím vypadalo dobře) a hlavně dávat 16K za jedno kolo ... zas nechci mít kola dražší než auto ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2015 víkendová návštěva z Prahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 23, 2015 Sdílet Odesláno Září 23, 2015 Bylo fajn příště jste na řadě vy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Září 23, 2015 Sdílet Odesláno Září 23, 2015 Pekny lestenky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.