HONZA_TOUR Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 (upraveno) Ahoj, chtěl bych Vám taky představit svojí Octu. Jedná se o poslední provedení "jedničkové" Octavie - model Tour Trumf. rok výroby: 1/2010 počet majitelů: 2 (první byl můj táta) :D barva: Béžová Cappuccino najeto (k 30.5.2014): 26.500km výbava: manuální klima, přední okna a zrcátka v elektrice, volant a zrcátka z dvojkové Fabie, interiér Eminent, textilní koberce, zadní stěrač (nakonec jsem ho demontoval), zámek řadicí páky, přední zástěrky, atd. - takový základ :) úpravy: mračítka Milotec plynové vzpěry kapoty motoru přední lízátko denní svícení kola Spider 16´ zadní spoiler Milotec zadní clona Milotec zadní clony oken Privacy Shades polepy bočních sloupků carbon folií výfuk Laityng (průměr koncovek 90 mm) autorádio Alpine včetně USB a Bluetooth pedály Octavia RS zadní kryt nakládací hrany kufru odstraněn zadní nápis Octavia demontáž zadního stěrače (díra zaslepena anténní krytkou) klakson z dvojkové Octavie LED žárovky na SPZ a couvacích světlech lakovány brzdiče na zeleno tlumení kapoty motoru lišta nad zadní SPZ anténa z dvojkové Octavie sportovní stabilizační tyčky S Octou jezdím většinou od jara do podzimu, v zimě jen za hezkého počasí. Většinu času stráví v garáži pod prostěradlem, aby se na ní neprášilo. ;-) Jinak všechny provozní kapaliny stejně měním podle let nikoliv podle kilometrů, které nikdy nestihnu najet. :) Upraveno Červen 11, 2014 uživatelem HONZA_TOUR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Ahoj, vitej.... Octa vypadá víc jak parádne. Přejí hodně zdaru a hlavně co nejvíce km bez nehod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 No teda suprovej najezd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Ahoj Jendo, vítám tě mezi námi a upřímně ti říkám, že ti tvoji octu ohromně závidím. Ten nájezd, tu novotu, že je to 4 roky staré auto, to je pecka. Vypadá fakt suprově, tak ať slouží co nejdéle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Kluci díky, vážím si toho. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.cz Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Ahoj to auto snad nezná silnice ne? Furt stálo v garáži ty Km jsou mazec Vítám tě pěkná cára. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 taky tě vítám :) nájezd je parádní, my nafťáci s 300k+ se můžem jít zahrabat :D tak hodně zdaru při úpravách a spoustu bezproblémových km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 (upraveno) vítej tak tohle je suprová octa.s takovým nájezdem a ve vyborné kondici. prostě paráda to se jen tak dnes nevidí. Upraveno Květen 31, 2014 uživatelem standach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Vítej, pěkná skoro zajetá holka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Díky, díky všem. Jo, budu muset s ní začít trochu asi jezdit. :D V červenci jí trochu protáhnu do Německa na Škoda Treffen. :) Dnes na srazu Škodahome v Praze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Vítej, vítej...super, další Tourka s Trumf paketem. Máš krásný kočár se super nájezdem, tak nezbývá než popřát spoustu kiláků bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Taky vítám :) Octávečka moc pěkná ! Už jí snad chybí jen nové znaky :) budeš dávat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Díky za ohlasy. Nad znakama jsem přemýšlel, ale nakonec jsem si to rozmyslel. Říkám si, že to tam má být, jak je to z výroby. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Dneska jsem konečně namontoval sportovní stabilizační tyčky. Snad to bude v zatáčkách znát. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Hm, vypadá to solidně. Hoď info jak se to chová a jak je to znát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Červen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Tak jsem to dneska trochu projel a řekl bych, že je to trochu znát, ale ne zase nějak výrazně. Zase jsem ale nebral zatáčky až na hranici možností auta. Chtělo by to ještě sportovní stabík nebo alespoň ten z RSy. To ale až zase časem. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Hm, tak toto jsem si myslel že to bez sportovního hlavního stabíku nebude znát až tak moc. Držím palce do dalších úprav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 (upraveno) Dnešní přípravy na sobotní Škoda Treffen. :D Upraveno Červen 30, 2014 uživatelem HONZA_TOUR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Máš to moc krásné - voňavka ! Užívej si takto málo jetého auta ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZA_TOUR Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Díky. :D Jj hýčkám si jí. Jezdí většinou jen za hezkého počasí. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.