Emanuel Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Zdravím, mám problém - v octávce se mi v kufru vylil ananasový džus s dužinkami :) když jsem dopoledne přišel a otevřel auto, dostal jsem takovou facku smradem, že jsem se málem poblil :( otevřel jsem kufr, bylo tam na místě trochu vylito, tak jsem to utřel, jenže smrad tam byl pořád. Vyčistil jsem to vanishem na koberce (pěnou), povysával to a nechal usušit. Rozdíl je znatelný, ale ještě pořád když si vlezu do kufru, tak to jde ještě cítit, každopádně je to velký rozdíl. Mám pocit, že jak jezdím a větrám tak je to lepší a lepší, ale pořád to v tom "koberci" v kufru je. Máte nějaké nápady jak ten zápach dostat ven, nebo jak to ještě jinak vyčistit ? Nějaké rady jako když mi byl porazen, že mám vyčistit strop auta přípravkem na sklo a ono to vážně fungovalo. Děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 mě kdysi ve felicii zmrzlo pivo na sedačce. Vyprání sedačky pomohlo, ale stejně to bylo cítit. Do měsíce to vyprchá a nepoznáš to. Takže to asi budeš muset vydržet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Skus najst niekoho, kto cisti klimu/interier ozonom. U nas chalanisko co to robi ma skusenosti aj s pachmi v aute, auto po fajciarovi dokaze "odsmradit", takze toto by tiez mohlo ist. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.