TommyMe Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Ahojte kolegove, dnes jsem byl v jedne nejmenovane prodejne, ktera si jeste rika specializovany prodejce SKODA s dotazem na zakoupeni originalnich kobercu na Skoda Octavia II r.v.2005 Kombi a nedokazal jsem ani prodejci vysvetlit, ze existuji gumotextilni koberce. Prodavac mi rekl, ANO mame originaly a ukazoval mi od vyrobce Gumarny Zubri a ZPV z Roznova a oboji ciste gumove. Tak jsem pana prodejce vzal az do auta a on na to vsak to mate Gumove :) :) Ja uz nemel sily mu ukazat, ze tam je tkany koberec a u ridice mam tak proslapano, ze jde videt roztrhany koberec. Proste profesionalita prodejcu pro me k smichu ...no nemam slov :) :) :) Radeji jsem mu rekl, ze se podivam na internet. Moje dotazy zni : Kdo je vyrobcem techto gumotextilních kobercu ? Znate nejaky eshop, kde by se daly zakoupit ? Dekuji za tipy ke koupi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 (upraveno) Zkusil bych ZPV, ja vím že dělají textilni origo. Jestli dělají i gumové tak by mohli i gumotextilni, je lepší jim napsat, eshop nemají nic moc ;-) Případně škoda eshop ;-) Upraveno Červen 4, 2014 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 myslis toto? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/koberecky-vany-kufru-site/gumove-koberce/skoda-octavia-05-gumotextilni-koberce-original-4-ks-id:3697.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyMe Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Jo, zrovna jsem myl auto a fakt je to ZPV Roznov(napsano na zadni strane). Mam to 15km, tak se tam stavim :) Jsou to ty viz ten odkaz. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Cena u zpv? U ridice uz mam celkem nepekny naslap :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kepl Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Zdravím, taky zrovna řeším koberečky.. :-) klasika po původním majiteli, který je totálně roztrhal. Byly tam gumové. Jaké jsou gumotextilní? Nějaká jejich část je textilní, nebo jsou podšité textilem nebo kde se ten textil vlastně vyskytuje? Nedokáži si to dost dobře představit.. díky za uvedení do tématu.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 rozdíl je v tom že gumotextilní jsou navrchu potaženy textilem Gumotextilní: Gumové: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kepl Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Zdravím, aha.. už to trochu vidím.. :-) Jaké to může mít výhody mít na gumě textil? Vždyť se to musí za chvilku vyšlapat.. nebo mi něco uniká.. :-) Díky a sorry za hloupé otázky, jen nevím, co vybrat a proč.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Ahoj, já dnes kupuji tyto http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/gumove-koberce-pro-vozy-octavia-i/0/1/10000/43/1001 poptal jsem si je v Porshe Brno a mají je skladem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 To je ale na o1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/autokoberce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 z vlastni zkusenosti, jezdim "normalni" boty, tenisky ci polobotky, guma je za necely rok jezdeni pod plynovym pedalem uplne rozervana. gumotextil mi predtim vydrzel 4 roky... chtel jsme usetrit, ze budu jezdit min, bohuzel guma nevydrzela, ted se zrovna vracim ke gumotextilu. kdyby aspon prodavali jen treba ty predni dva, a ne celou sadu, kupi se mi ty zbytky v garazi jak ti povestni hornici :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.