horky99 Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Jak je to s ventilátorem chlazení? Kdy má sepnout? Zjistil jsem, že i po delší jízdě na dálnici ventilátor nesepne. Motor se nepřehřívá. Při zapnutí klimatroniku se rozeběhnou oba dva ventilátory. Nebo je to tak ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Na dalnici se chladic chladi naporem vzduchu, tak nepotrebuje spinat ventilator, melo by to byt ok. Nech auto klapat na volnobeh na miste a po case musi ventilator sepnout. Pokud by ani tehdy nesepl a motor se prehrival, pak je potreba to resit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Vyzkoušeno a po nějaké době oba sepnou. Takže díky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Jen dodam, ze po zapnuti climatroniku se musi rozbehnout oba ventylatory. Je to tak nastaveno, aby se dostatecne ochlazoval chladic pro klimu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Červen 7, 2019 Sdílet Odesláno Červen 7, 2019 v loni jsem měnil ventilátor ten větší pro klimu(byl KO),chlazení se zlepšilo,ale na volnoběh to není stále ono. Klima byla doplněna skoro nic tam nebylo,také zlepšení chladícího účinku,ale volnoběh nic moc. Teď je otázka,mají se točit oba ventilátory i u manuální klimatizace,nebo jen ten velký??Protože ten malý se mi netočí,respektive nikdy jsem ho neslyšel točit....dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 18, 2019 Sdílet Odesláno Červen 18, 2019 Neslyšíš.Musíš se podívat,točit se mají oba dva najednou vždy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.