Ladews Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Ahojte, mam takovej problem z niceho nic se mi rozsvitila kontrolka airbagu a na maxidotu mi napsalo zavada na airbagu. Nic jsem neodpojoval ani nezkousel. Nez pojedu na VAG nemuze to byt jen pojistka nebo tak neco? Popripade jaka to je a kde bych ji nasel. Dekuji mockrat za rady :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Airbagy nejsou přes pojistky, možná to bude v konektorech sedaček jso na to hklivé. Bez diag je to věštění z koule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jasně na VAG si zajedu, já jen jestli nejsou jiné možnosti, kterými se to dá zjistit :-) . A ještě dotaz auto mám cca 2 měsíce, je možné že třeba někde airbag není a kontrolka se rozsvítila? Ale nevím jestli je možné to zamaskovat vymazáním a po dvou měsících se to rožne :-). Já nic neodpojoval ani neboural Díky za odpověď :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Zamaskovat to jde, nacínováním odporu místo begu, dělá se to rádo u pytle na místě spolujezdce. Ale většinou to je problém konektorů sedaček. Každopádně dokud nesmažeš přes diag tak závada nezmizí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Aha aha a je mozne ze kdyby na miste spolujezdce ten bag nebyl a oni to zamaskovali, ze by to z niceho nic rozlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 múže se odpojit odpor je to různé, napíchni a uvidíš, psaním k ničemu bohužel nedojdeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jasne je mi to jasne ja jsem jen clovek netrpelivy tak me vse zajima hned :-D jen prosim posl3dni otazecka :-) kdyz by tam ten bag nebyl a bylo to zamaskovane pozna to vag? Myslim nehlede na rozlou kontrolku :-) diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Myslím že ne, ten odpor emuluje hodnotu begu. Spíš si myslím, že to bude nějaká sedačka, nebo volantový kroužek. Ale diag ti řekne přesně odkud vítr vane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 chceš-li se sám podívat, zda tam máš či nemáš airbag spolujezdce, pak si vyndej schránku před ním. Postup demontáže najdeš taky zde na stránkách, nebo jen půjdeš po šesti šroubcích ;) Jeden je schovaný z boku, tak abys ho nehledal kde není :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Super dekuju moc za rady. Jak rozlustim tak dam info :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Tak jsem navštívil kamaráda s VAGem a zjistili jsme že u zadního pásu za spolujezdcem chybí "rozbuška" která potáhne pás v případě nehody dozadu. Konektor byl jen tak přelepený a asi ztratil kontakt při jízdě po nerovnostech. Dá se ta rozbuška koupit samostatně, popřípadě hodili by jste mi prosím odkaz? Já to zkoušel najít a nedařilo se mi :-( Jo a dá se zjistit nějak zda jsou ve sloupcích airbagy aniž bych vše musel rozdělat? VAG nic neviděl. :-) Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 http://www.cc-autodily.cz/pas-bezpec-3bod-pred-p pokud je na sloupku nápis airbag tak by tam měli být ale jestli ti VAG nehlásí žádnou chybu a nejsi si jistý tak jedině kontrola rozborkou. Jinak podle čísla jednotky airbagu zjistíš kolik pytlů by tam mělo být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Jojo napisy tam jsou na vsech sloupcich. A ten odkaz mi bohuzel nefunguje. Ale chapi ze musim koupit celej pas? Ciste ta rozbuska se koupit neda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Ano celý pás je to jeho součástí, nový cena okolo 1700kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 dá se sehnat i rozbuška zvlášť, ale nový ve škodovce cca 3200,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 A ten pas za 1700 je origo cely? Ja jsem na ccautodilech nasel zhruba za 2500 totiz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Už tam ten odkaz není :( ale nebyl origo, byl to dovoz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 počítám, že toto je ono do předu http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0857701chcp-pas-bezpecnostni-levy-oe-17726.html a toto zadek http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0857701chcp-pas-bezpecnostni-levy-oe-17726.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 pozor, oba odkazy máš stejné, pás se určuje i podle barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Aha díky za upozornění :-D Ale jinak to to co potřebuji? :-) No asi jim napíšu maila bokem a vyřeším to takto, ještě se podívám jestli mi náhodou nechybí něco dalšího ať to objednám v celku. :-) Nebo jak jste psali, že se dá koupit pouze rozbuška, ta vyjde na kolik cca? A jestli to bude mít stejné vlastnosti jako když je to nové s pásem :-) Sice doufám, že to nikdy nebude potřeba ale bezpečnost až na prvním místě a svědomí by mi to nedovolilo takto ani prodat, představa, že tam někdo vozí prcky a já to tak pustím do světa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 pošli jim vin a podle toho ti určí jaký pás máš mít, za předpokladu, že je to vše origo z výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Jojo to bude asi nejlepší. Stavím se za Vášou do Prostějova ať se mrkne co všechno teda chybí a objednám to najednou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Tak jsem rozdělal schránku spolujezdce abych se mrknul jestli tam mám airbag. Podle toho co jsem viděl tak si myslím, že by tam je. Mohl by jste mi to prosím někdo potvrdit abych měl klidné spaní? :-D http://ladews.rajce.idnes.cz/airbag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 pytel tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 nádhera :D a jde nějak zjistit jestli je ve volantu? na tom srdíčku je nápis airbag ale to počítám, že je i na té maketě co se dá sehnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 jedině vizuální kontrola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 A dá se nějak rozumně oddělat to srdíčko? Řešil jsem to pouze u jedničkové RS a tam to šlo krásně. Určitě bych odpojil i baterku, ale mám strach abych si nerozhodil celé auto, přece jenom je plné elektroniky a všemožných serepetiček :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Pokud je auto ok, nemusíš se bát, bude ti svítit esp nebo abs a volant ale po ujetí pár metrů ti to zhasne. Otočíš volant o 90 stupňů vrazíš tam placatý šroubovák a vyhákneš a to samé na druhé straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Pokusím se oživit mrtvolu, mě teď auto udělalo to samý a po napíchnutí to vypsalo boční airbag u řidiče...Nevíte někdo kde jsou konektory?Jsou to ty pod sedačkou řidiče když se odjede se sedačkou až dozadu?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Tak tak.Konektor odstřihni a dráty sletuj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.