Guest creweta85 Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Zdravím, nedávno mi říkal kamarád, že se dají dát do normálních světel xenonové žárovky. Mám octavku 1.6i před faceliftem. Chtěl bych se zeptat zda de do světel nějaká žárovka nebo něco podobného aby světla svítili čiře bíle a ne žlutě. Zda něco takového existuje, chtěl bych bílá čirá světla. Budu rád, když mi pošlete odkaz na to kde to koupit a co to je a na octavii. Autům moc nerozumím, tak se nedivte možná to je blbá otázka... Díky za Vaší ochotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Jedna se o HID sadu Pokud mohu doporučit tak nedávat! Policajti a protijedoucí tě budou milovat. Pokud chceš o něco lepší svítivost, tak třeba žárovky Osram NB nebo už jedině origo xenon /ostřik světel,nivelace/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Daji se sehnat tzv. HID sady na prestavbu. Neco o tom , jak to funguje najdes treba tady: http://tuningcenter.cz/content/6-o-hid-xenonech (je to stranka jedny firmy, takze to musis brat jako castecnou reklamu na jejich zbozi, ale jinak se stoho daji vycist vseobecne informace). Jestli se neco nezmenilo v zakonech, tak tato prestavba je nelegalni pro pouziti na verejnych komunikacich, takze by pak mohly byt problemy na STK. Zmena na xenonove svetla oficialne jde jen u aut, ktera mohla byt z vyroby vybavena xenonoma. Ale neni to jen o vymene celych svetel. Musi se dodatecne namontovat naklovova cidla a ostrik svetel. Takze ofiko prestavba te vyjde na nekolik desitek tisic :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Tohle má Brácha v laguně originál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.