Hanzl Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 (upraveno) Zdravím Vás tady, jsem tu nový, nicméně bych vám chtěl ukázat konečně moji Oktávku :) Po totálce mojí předešlé Fiesty je to nebe a dudy, parádní poježdění, ale to asi víte :) tak k představení... Jmenuju se Honza, je mi 22let a jsem z Ostravy, ale ted žiju v Brně. Moje první auto byl Favorit, kterého jsem dostal od strejdy k 18tinám, poté jsem podědil od mamky fiestu mk4, ale po totálce v dubnu 2014 kdy mi paní nedala přednost jsem se poohlížel po novém autě, a věděl jsem jistě že chci jedničkovou oktu(v rodině už máme 4 :D ) tak doufám že mě mezi sebou přijmete a potkáme se na nějakém srazu :)... ted k autu :) Kupovaná byla 8.4.2014, jsem třetí majitel, první byl v Rakousku, v roce 2010 se přestěhovala k druhému do ČR a teď je v mých rukou za stavu 193 000km. info: rok výroby 2001 motor 1.9TDi 81kW ASV Elegance karoserie liftback climatronic vyhřívané sedačky a zrcátka všechny okna v elektrice tažné elektrické zrcátka loketní opěrka vpředu i vzadu stavitelný volant a sedadlo řidiče i spolujezdce 2x Airbag 15" Alu RONAL provedené opravy + údržba: 175tkm dělané rozvody (buhvi jestli) 193tkm výměna všech filtrů 195tkm výměna brzdového spínače 207tkm nová baterka, nový alternátor, přetěsněno turbo a nová olejová vana(už ani kapka oleje) :) 220tkm vymena oleje + filtru(stale neubyva olej ani po kapkach :) ) 222tkm pruziny H&R a predni tlumice MONROE 230tkm vymena oleje + filtru 239tkm rozvody, olej + filtry, nova spojka klimakompresoru provedené úpravy: Hlavice řadící páky Odstranění rámečku SPZ Chip (nalitej) černá maska nové znaky RS pedály ráměčky budíků výfuk z Roomstera II (ještě je třeba navařit) :D - hotovo po dvou letech krátká anténa koupeny 16" Ronal R39 karbonová černá folie maska,kapota,střecha,kufr karbonová bílá folie interiér maxidot +maxi-k podsvícení interiéru a budíků do bíla lak rámečků budíků do černého klaviru montáž parkovacích senzorů lak ofuku a stredoveho panelu do cerneho klaviru kat off nasazeny 8x18" MAM8 podsvit nohou LED parkovacky LED stropni lampicka dvojte obrysove svetla - furt se to kurvi 5% folie vzadu muffler off = straight pipe turbo 1749VA Stage 1 by TDIFun 152PS Sprint764 dvojte dno kufru a samozřejmě nějaké fotky :) Upraveno Květen 25, 2017 uživatelem Hanzl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Vitam te tady a preji mnoho zdarilych uprav a oprav bez starosti.. :) a sraz ,tak pojed na Zamberk nejvic octavek na jednom miste :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 vítej, v poslední době je to tu samá modrá octávka :) kola to chce určitě jiné a aspoň 17tky, 16tky moc parády neudělají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 možná budu mít šanci mít 16" z OII za 5500 i s gumama tak na 2 sezony, pokud to klapne tak je budu brát a až sjedu gumy vyměním za 17"... jinak to budu řešit na podzim kdy by to mohlo byt levnější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Ahoj, koukám barvu octávky sis lepší vybrat ani nemohl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Taky Tě tady vítám, octávečka pěkná,ale ty kolesa by chtěli nějaké větší ! :) ať slouží ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Taky tě vítám,ale tovnou tě trochu zklamu. Kola z OII na OI nedáš, protože to má jinou rozteč ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 zrovna moc se v tom neorientuju, takže není možnost tam dostat ty kola žádným způsobem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Vítej tu kola tam dostaneš ale jsou potřeba podložky se změnou rozteče ale to bych nedoporučoval... :D Tome nedělaj milky :) ikdyž je et jiný tak čím vyšší číslo tím víc zalezlý tudíž se jim musí pomoct ven :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 tak jsem něco početl o těch podložkach a celkem mě to odradilo, takže se budu držet puvodniho planu a z vanočnich premii si udělam radost :) jinak 18" kola máte někdo nasazene? zajímalo by mě jaký bude dopad na jizdni vlastnosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 taky bych měl dotaz ohledně EGR off a odstranění filtru pevných částic, mám průměrnou spotřebu 5,7l/100km, sklepávají mi to dolů jízdy brno-ostrava a zpátky kdy se dostavam pruměrně na 5,2/100 ale ve městě se když moc nešlapu po plynu malokdy dostanu pod 6/100... zajímalo by mě jestli to reálně sníží spotřebu a vyplatí se to, a pokud jo tak kde to v brně/ostravě nejlépe nechat udělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 filtr pevných částic ty nemáš... o starost míň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 (upraveno) Sterny: Ale OII ma jinou roztec a ET nekde kolem 43?(to si nejsem jistej)takze 20mm podlozky na zmenu roztece (kdyz nekdo tak ouzky udela) je ET23 a to uz pekelne poleze ven... :D Navic dat 2k za podlozky kvuli kolum za 3k... No kazdyho vec... Hanzl: 18 a 17 bych rekl ze uz takovej rozdil v komfortu nepoznas.Oproti 16kam je to urcite tvrdsi znatelne.Co DPF tyce tak by jsi ho mit nemel,i kdyz nektery OI (prevazne z nemecka) ho maji dodatecne dodelavanej kvuli eurozonam ve mestech.EGR off bych nerekl ze ma vliv na spotrebu.Malonko lip to jde za plynem...(alespon muj dojem) Jinak mam taky prumernou spotrebu cca 6litru... Upraveno Červen 18, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Máš DPF? Zapsanej v TP? Surfman, tím bych si nebyl tak jistej.. Já mám taky OI 2003ku a mám DPF ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Dakie: kouknu až dojdu z práce domu... jinak by mě zajimal vaš nazor na kola na fotce... můžu je mít za dobrou cenu, R17 i s pneumatikama... akorat si to prostě nějak nedovedu představit jak budou vypadat na autě... ale asi bych je prinejhorším mohl přestříkat na černo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Modrý kola bych na modré auto nedával, ale je to věc názoru a vkusu. Ale dle mě určitě ne ... Jinak ty kola nejsou špatný ... Nechceš raději R18? :D Když už tak už. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 dezenty na O1 vypadají hezky, ale v 17" neudělají tolik parády...a modrá na modré nevynikne, pokud je ale cena nízko tak nad tím můžeš pouvažovat, ale bál bych se aby nebyly pokopané nebo křivé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Tak dneska mimo odstraneni ramecku SPZ probehl meet s Fanny47... Fajn pokec, mensi projizdka a diky za hlavici radici paky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Nemas zac rad jsem pomohl kdyz to jde :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 ahoj, nalepené značky bez rámečku vypadají mnohem lépe ale jedna taková věc, nemyslíš, že kdybys tu značku nalepil rovně! že by to bylo ještě hezčí??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 No budu to muset nalepit znova, ono to vypadali z blízky rovne... Pak sem poodesel od auta a bylo to videt.. Ale asi s tim pockam az zaroven s lakovanim lemu a masky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 ajo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červenec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 po odmlce nahodím update :) čekám na zásilku z obautodíly, bude nová koncovka vyfuku, něco málo do interiéru, snad to stihne do vikendu přijit at se do toho mužem s Fanny47 pustit :) stay tuned :P a dotaz na závěr, kde v brně sehnat černou matnou folii v tomhle stylu http://www.karbon-folie.cz/karbon-3d-folie-tvarovatelna/100cm-x-50cm-cerna-matna-folie-3d-s-kanalky-v-lepidle/ nechce se mi davat skoro stovku poštovne, a taky jaký rozměr by měla folie mít aby vystačila na přední masku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Teda Ty jedeš na plné pecky ! Jedeš na Žamberk že tak kvatuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 no nevim jestli by bylo co ukazovat s kapotou a střechou poďobanou od kroupu :/ každopádně mi kolega z práce urval kus folie kterou zabalim stříbrný rám masky a nahodím i nové znaky :) pro zásilku z OB pudu zítra na poštu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 tak, část zásilky už je doma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Srpen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Prace jsou v polovine, vymenena antena, ramecky budiku a rs pedaly... A po technicke pauze folie na masku a pokud se povede tak i na kapotu A dneska taky padlo 200 tkm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 pěkný to je dělaný u Fannyho že ? :D jak to chytá signál ta anténa dobře ? a je drbačka polepit tu masku folii ? mám to jen sprejem a vždycky tak po 2 měsícíh se začne loupat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Kurňa hoši ja vás musím seznámit :D a jak si to poznal , že je to dělaný u mě ? Jinak ať se majitel vymáčkne k tomu zasranýmu karbonu, jestli mi dojedeš dom s karbonem který nemá v sobě vzduchový dírky tak ti odpojím N75 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Ten sem taky jednou lepil bez tech direk :D mel sem toho na strechu a kapotu :D :D a zbylo mi jen na ramecek kolem radia :D zbytek v popelnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.