Dzordzino Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 ne chrom ne . to je jak lidl tuning 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 ty si Lidl tuning :D myslím tak jak to mají ty ručičky z GTI, na okraji malý rámeček z chromu a paslo by to krásně k těm kroužkům kolem budíků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Pokud myslis jako ja - konec rucicek v chromu tak to by nrmuselo byt špatne.. Pockam jak to bude vypadat modrocervene podsvicene a pak se rozhodnu co s tim dal :) btw pro lidl tuning si jedu ve čtvrtek :D http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=22981 bo mi to v tom kufru kua lita sem a tam a je třeba tomu učinit přitrž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Ručičky jsou super ! Jinak Lídl tunning jede ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 vubec celkove bych sundal i ty krouzky . ja ten chrom prostene nejak nemusim. jen so slysim predstavim si ten casopis kterej je na bazi hotwheels a matchbox :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Martin: diky :) Dzordzino: kroužky nesundam ani za zlate prase :D ty se mi strašně libi :P a do eteru info že mam v autě už skoro tyden kouřove bočni blinkry z rs a sem linej je vyměnit, ale jejich čas se už blíží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Neco se chysta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Podle mě je lepší na těch budíkách nechat nasazený ručičky a ciferníky, tak v autě nebudeš vědět kolik ti to ukazuje :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 tak už konečně ? doufám že se povede a těším se na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Leda hovno, napachano vic skody nez uzitku :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Mně se ty chromový kroužky na budíkách náhodou líbí Jen kdyby nestály takovou dardu Jinak ručičky pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Tak tady je vysledek, poučení plyne nedavat rucicky do ruky nikomu kdo fakt nema reference i kdyz je to kamos... Displej vpravo nasazeny opacne, vlevo hodiny neukazujou (nedrzi tam takova ta guma u displeje, napad jak to spravit?) a nez to rozmrdal vic tak na pajeni diky bohu nedošlo a vzdal to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Tak to je kamarád k nezaplacení :( , snad se ti to podaří dát dohromady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 snad jo, necham to podsvitit někomu kdo se tim živi.... zase se potvrdilo že nejsem tak bohaty abych si kupoval levne věci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 to máš jako já,akorát mě nesvítí ručičky u ukazatele paliva a teploty motoru a když vypnu motor tak mi pořád svítí ručičky od otáčkoměru aji ukazetele rychlosti :D a když otáčím s kolečkem na jas,tak mi ručičky tmavnou a displej rozsvicuje,nikoho nechápe jak se mu to podařilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 momentalně jsem v kontaktu http://www.foliaset.cz/ , nahodil jsem jim že bych chtěl cely interier a chcou za to 2000, což je přijatelne, tak uvidim jak se to vyvrbi :) Kubarum: tak to je taky gol, kdo ti s tim co dělal? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Můžu potvrdit to co píše Kubarum a vůbec nechápu, jak mu to tak může dělat... :O :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Tak aspon mensi radost, posledni dobou jsem nedokazal jet vic jak 140 dle gps aniz by padlo turbo do nouzaku, pri dnesni ceste zadny nouzak, na zimakach jsem nechtel vic radsi pokouset :) kazdopadne aspon takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Leden 19, 2015 Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 dobře díky,zkusím jim napsat a uvidím,oprava těch budíků,by nemusela stát víc než 1000 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 a je hotovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Dobrá práce , budíky ti nakonec udělal a opravil někdo jiný, kdo tomu rozumí? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 jop, všechno mi dělali v www.foliaset.cz :) budu u nich nechavat dělat časem i folie na okna a podsvit nohou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Tak to je super, pokud byla i odpovídající cena, tak můžeš být max. spokojenej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 vyšlo mě to na 2000 + 500 za opravu toho co rozku*vil ten předtím :) takže spokojenost a konečně mám co sem chtěl snad po čtvrt roce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Tak to můžeš být opravdu spokojenej, myslím že to je za kompletní změnu podsvícení víc jak dobrá cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 tak to je dělo, hodně luxusní :) pak chci vidět na živo až zas budeš na ostravsku :) a osvětlení nohou si udělej sám, ti pak poradím jak na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 to me košin poraď taky chtěl bych něco ale elegantního aby to nebylo prasácký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 klidně to šoupni sem i pro ostatní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 normálně led pásek 6cm, přilepíš ho zespoda na plast pod volantem a u spolujezdce ho dáš na spodek kastlíku, drátky z pásku zohneš na stranu a schováš za plast, když lezeš do auta nebo v něm sedíš není to vůbec vidět protože je to skoro vodorovně s podlahou, vidět to jde jen když si kleknete vedle auta zapojení si vyberte jak chcete, na světla, na stropní lampičku...já mám na světla a k tomu vypínač, takže svítím kdy chci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 moc dobre , ta biela je proste parada :) .. ja som chcel tiez do biela a rucicky nechat zelene - uvidim ked sa zacnem nudit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.