Přejít na obsah

Hanzlovo TDíčko

Doporučené příspěvky

Tak tady je vysledek, poučení plyne nedavat rucicky do ruky nikomu kdo fakt nema reference i kdyz je to kamos... Displej vpravo nasazeny opacne, vlevo hodiny neukazujou (nedrzi tam takova ta guma u displeje, napad jak to spravit?) a nez to rozmrdal vic tak na pajeni diky bohu nedošlo a vzdal to

post-38660-14215905772751_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to máš jako já,akorát mě nesvítí ručičky u ukazatele paliva a teploty motoru a když vypnu motor tak mi pořád svítí ručičky od otáčkoměru aji ukazetele rychlosti :D a když otáčím s kolečkem na jas,tak mi ručičky tmavnou a displej rozsvicuje,nikoho nechápe jak se mu to podařilo :lol:

Odkaz ke komentáři

normálně led pásek 6cm, přilepíš ho zespoda na plast pod volantem a u spolujezdce ho dáš na spodek kastlíku, drátky z pásku zohneš na stranu a schováš za plast, když lezeš do auta nebo v něm sedíš není to vůbec vidět protože je to skoro vodorovně s podlahou, vidět to jde jen když si kleknete vedle auta

zapojení si vyberte jak chcete, na světla, na stropní lampičku...já mám na světla a k tomu vypínač, takže svítím kdy chci

post-24441-0-30792400-1421865849_thumb.jpg

post-24441-0-50743300-1421865858_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...