desos Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Ahojte, jsem rád, že se i já mohu přidat do klubu :_) Jedná se o mé první auto, škodovka byla jasná volba. Dloouho jsme s ženou hledali, vybírali, projížděli atd. asi každý to zná. Nakonec jsme si v únoru tohoto roku koupili: Octavia I 1,9 TDi 66kW Elegance, rok výroby 2001, ČR, najeto 207tisíc Jsme maximálně spokojeni, spotřeba cestou do práce z práce 4,5-4,8. Před pár dny jsme jeli delší trasu, 200km, spotřeba 4,2 Co se na ní změnilo od koupě: Nové přední kotouče, brzdové destičky (výměnu doporučili už na předkupní prohlídce) Vyčistili jsme od nečistot zadní, brzdové bubny Namontovaly se hagusy Plány do budoucna: šetřím na ochranné lemy blatníků od milotecu, protože už mi ji třikrát na parkovišti v práci nějací hlupáci, kteří neumí parkovat / couvat podřeli.. Nejvíc asi zadní, boční část, viz foto. Každý škrábanec ale zabolí :_) A dál se uvidí, inspiraci a rady čerpám od Vás z fóra :_) lu. 230tkm - výměna rozvodového řemene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Vítám tě tady,vypadá pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 vítej, moc hezká, slušné km, spotřeba super, ale neboj se jí šlápnout, aby protáhl turbo a vyfoukal ven saze se stříbrnou barvou se dají dělat divy, takže se těším na další úpravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Vítej mezi nami. Octa vypadá pěkně a má i slušný najezd km :-) ať hlavně octa slouží co nejdéle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Vítej zde na fóru mezi nadšence, auto vypadá zachovale, tak se dobře starej a bude dobře a spolehlivě dlouho sloužit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Dnes namontovány nové Osram H4, jsem zvědav jak budou večer svítit a hlavně, jak dlouho vydrží :) (OSRAM H4 12V 60/55W P43t NIGHT B.PLUS) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Tak dnes vyšampónováno a naleštěno :_) Až mi chvílemi bylo těžko z toho, jak jsem viděl ty vady na laku od kamínků z cest a pitomců z parkoviště :_( Teď přijdou na řadu kola a pak nová podložka pod spz, takhle už je KO :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Vítej octa pěkná takle na parkovišti v práci mi nikdo odřít auto tak to bych si zjistil kdo to byl a vyvedl důsletky a kort nikdo z práce svítit budou líp jak origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 At slouží a dela jen radost. jen si myslim, ty plasty neee. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Pěkna Octa,ať slouží. Jinak pak dej echo jak svítí ty žárovky v noci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Já jezdím taky s těmito žárovkama a spokojenost, markantně více světla při stejném výkonu. Ty lemy zvaž, myslíš prakticky, ale bude se ti tam dostávat voda, prach, bláto a dřív Ti bude kvést lak. Přijeď první neděli v měsíci ke KICE do Shopinu v Ostravě, načerpáš inspiraci, jak zkrášlit svého miláčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 @Zavodník, jakmile se setmí, hodím foto @eReSek: lemy jsem chtěl http://www.milotec.net/4-road-paket/ ale pokud by to bylo za cenu zničení laku tak to asi nechám ladem. 3. se můžu přijet kouknout, pokud budu doma, díky :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Cestou do práce jsem jel kolem autosalonu, tak si říkám, zkusím se zeptat zda neprodávají podložky pod SPZ, protože co jsem narazil v supermarketu, tak 50kč za kus plastu mi příjde moc, to už raději ty origo škoda za pade :_) Jaké bylo mé překvapení, když mi u placení prodejce řekl, že za podložky nic nechtějí, fakt jsem koukal, nečekal jsem to lu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Kdybys chtěl, můžu Ti nabídnout . Mám jich doma asi 5ks. Vadilo mi to drnčení na zadním kufru, Ale jinak pěkný přístup prodejce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 @Martin_TDi Ahoj, díky za nabídku ale asi by se to nevyplatilo posílat, zvažuji že nakonec koupím ty origo škoda a ty hyundai podaruji, protože myslím, že ten nápis ničím nesundám. Nicméně, darovanému koni... :-) lu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 když na to nebudeš spěchat, tak do asi 2 měsíců budu mít ty plasty oba pryč z auta, mám je s logem škodovky a chcu je dát pryč protože vzadu mi chrastí kvůli subáče, takže bych ti je mohl třeba za lahvinku podarovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Ja napisy sundal 2000 smirglem a jako clen jsem si od sejviho koupil reflexni klubovou samolepku na podlozku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Tak jsem konečně přelakoval ten stříbrný rámeček kolem rádia :_) Jinak ty H4 Osramy svítí suprově. Krásné, čisté světlo, až za "devatero křižovatek" :_P A to jsem je koupil za pár kaček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Je to s tím černým rámečkem mnohem lepší, ale origo Symphony rádio tam sedí líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 No mi se symphony moc nelíbí, přijde mi takové už moc "retro" :( (pokud myslíme to viz obrázek) a stream tam údajně pasovat nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Jestli myslíš Stream s o2 tak určitě pasovat nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 JJ, tohle je origo Symphony. Tak trochu retro to je, vyrábí se od roku 2001, ale podle mě je to uhlazené vzhledem k celé palubce. To Tvoje současné tam vyčuhuje a barevně neladí. Ale to je jen můj názor a znáš to o psovi a jeho ocase...... . Takto to vypadá u mě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 @Martine, pěkný interiér, L&K se mi moc líbí a máš pravdu že symphony tam pěkně sedne :_) Jen ještě jedna info otázka, škoda Blues by pasovala do jedničkové oktávky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Tak dnes na poště vyzvednut balík od @danikd, jde se montovat :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Tak, už se mi tam leskne! :_) Ještě vymyslet, co s tou dírou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 (upraveno) Taky jsem daval z O2 a nechal jsem origo O1 kozenku :-) Upraveno Červenec 18, 2014 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 taky tak, hlavice sup2 kožená a manžeta z kožené jedničky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Dnes první jízda s řadičkou O2 a musím říct že je parádní, velmi dobře se drží. Nicméně... ...jedu si tak pohodově domů. když mě najednou předjede černé Bmw, zařadí se přede mne a začne vybrždovat. Parádá, nějaký kokot, říkám si, kašlu na něj, řadím na čtyřku, blinkr a předjíždím. Najednou to ho*ado přidalo plyn a nechtělo mě nechat předjet, tak řadím pětku a během chvíle byl frajer jen malá tečka ve zpětném zrcátku. Znate to, čtyři válce stačí, když turbo tlačí :_D Předpokládám že jak přijede domů, dává inzerát že to auto prodá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 podobně si vychutnávám šašky co se na mě lepí v obci a jak příjde cedule s konecem obce, vyhodí blinkr, já trojku a pak jenom vidím ja se řadí zpátky do pruhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 @Košin :_)) jsou to idioti no btw nevíte někdo čím bych dostal pryč tyhle "narezlé" fleky, prosím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.