misanek1 Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 ;) zdravim :D ,nesviti vam palubovka(budiky,ukazatel kilometru,osvetleni spz??)je to spinac svetel!nic viic za tim nehledejte,myslim tim spinac svetel z cudlikem na snizeni jasu palubovky a v tom je ten problem,staci vytahnout spinac a poklepat na strane kde je cudlik a je hotovo ale budete to muset delat kazdy den jako jaaa v zime,leto mam klid,nebo koupit novy :lool:pomohlo??????? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
choseman Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Nemáš zač a v čem byla nakonec chyba, byla to ta žárovka? Ano ano byla to ta zarovka....dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Penda Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 pánové též mi přestala svítit cela palubovka.mohl bych se zeptat nevíte jake číslo pojistky je osvetleni palubovky?octavia I. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 http://www.skodaoctavia.cz/clanek/shema-pojistek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Penda Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 chlape dík! nemohl jsem to najít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 17, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 Co může být příčinou toho, že mi méně svítí tlačítko stahování pravého předního světla? Všechny ostaní tlačítka svítí dobře, jen tohle dost slabě, ale trochu ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.