Přejít na obsah

Nejde komplet podsvícení


maajkee

Doporučené příspěvky

Z ničeho nic po nastartování přestalo svítit, nesvítilo 2 dny, dnes po jednom nastartování najednou zase všechno začalo svítit, po dalším

a i následujícím nastartivání zase nic nesvítí, jsem z toho zoufalej, nestalo se to někomu, nevíte čím by to mohlo bejt?

 

Díky moc za jakoukoliv radu, nebo tip.

Odkaz ke komentáři

Ahoj..Toto mi občas dělá také,že když nastartuji a zapnu světla,někdy mi nesepne relátko,které rozvědcuje budíky atd...Stačí párkrát pohýbat vypínačem světel (myslím zapnout,vypnout,zapnout,vypnout,a potom mi to naskočí..;-) )a vše naskočí..Tudíš to bude u tebe asi také..Vypínač blbě spíná

Odkaz ke komentáři

Mám předface, tak jsme zkoušel ten přepínač světel, zatlačit jde i torchu otočit doprava, ale stejně to nesvítí, zkoušel jsem s ním i různe vrglat, ale furt nic.

Můžete mi někdo říct, kde jsou v oktáce schovaný relátka? Jsem asi dost lama, ale nemůžu to nidke najít, pojistky jsem našel hned, ale relátka fakt nevim :palec:

 

Díky zaradu.

Odkaz ke komentáři

Tak mě ještě napadlo, než se tohle začalo dít, hrál jsem si s tím čudlíkem na regulaci podsvícení, tam bude nějakej potenciometr, tak jestli třeba neodešel a neteče přes něj vůbec proud, každopdádně vyndal jsem celej ten přepínač a je toakovej jeden monolit do kterýho se asi nedostanu, takže jedině vyzkoušet jinej celej tenhle přepínač.

 

Nejste náhodou někdo z Hradce, Pardubic nebo okolí, kdo by byl ochotnej to se mnou vyzkoušet?

Odkaz ke komentáři

relatka mas vedle pojistek ( za boxem pojistek, kdyz se divas na ne celne) tedy pod volantem, za dianostickou zasuvkou:), musis sundat cely plast pod volantem, cili zacnes u boxu pojistek a pak pokracujes tim plastem, taky musis sundat ovladac svetel a pokud mas naklon svetel a ovladani podsviceni, to musi jit taky pryc, preji prijemnou zabavu:)

Odkaz ke komentáři

To si nemyslím že bych ho zkurvil, jsem jsem prostě měl nový auto a zkoušel jsem ubrat uplně podsvícení, pak ho dát na max, pak zase jsem torchu ubral a pak jsem si nastavil podsvícení tak akorát, no a pak jsem jel na benzínu vzal benzín a když jsem nastartoval tak už to nesvítilo, nevím jestli to může mít vůbec spojitost.

Odkaz ke komentáři

Taže rozlousknout to nebylo tak těžký všechno vypadalo OK, potenciometr proměřen a funguje, na tišťáku nic nevypálenýho, poťák jsem prostříkal kontaktolem, stejně tak všechny možný kontakty, zadna lsjem všechno zpátky a světe dv se ono se to rozsvítilo, zkoušel jsem několikrát to vypnout zapnout a občas je tam chvíli prodelva než se to zapne, ale tak nějak to funguje, takže problém bude fakt asi někde v tom přepínači.

 

Je možný dát tam místo toho tenhle obyč, bez regulace podsvícení?

 

přepínač

 

 

taky na tom mým jsou 2 symboly mlhovek, přední a zadní, tady koukám, že jen jeden, to se budou zapínat obě mlhovky na jednou?

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

kluci, otec ma octavku 1997 a kdyz zapne parkovacky, tak bud sviti jen prava strana jak predni, tak zadni a leva vubec, taktez nesviti ani kontrolka na palubovce a taktez jsem vypozoroval, ze nekdy zacne svitit i ta leva strana, jak predek, tak zadek, ale sviti slabe nez ta prava, to same dela i ta kontrolni dioda na palubovce, ze sviti slabe nebo se trochu zesili...no je to divny, nevite v cem hledat chybu? setkal jste se tim uz nekdo? spatny prepinac svetel?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...