gaspi83 Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Zdravim pani, rad by som sa informoval, co presne sa meni pri servisnom intervale QG1? Respektive, auto ma cca 111K km, motor CDAA. Posledny servis 11/2012 (86K km). Palubak mi zacal pisat servis do 1 000 km. Pojde o stvrty servis, pravdepodobne znaceny ako "kazdych 60K km". Rad by som teda vedel, co vsetko bude nutne menit okrem motoroveho oleja (aky vlastne?), palivoveho a vzduchoveho filtra. Sviecky boli menene pri poslednom servise. Rozvody vylucujem, kedze by to malo mat retaz a vymena oleja v DSG prebehla v ramci akcie pred 2 mesiacmi. Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Jestli máš rozvody původní, rozhodně je nevylučuj, ale udělej. ;-) Odkaz ke komentáři
gaspi83 Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Som myslel, ze v pripade retaze sa rozvody nemenia a len sa kontroluje jej napnutie. Mylim sa teda? Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Motory CDAA trpí na přeskočení řetězu s následnou totální destrukcí motoru. Na vině je vadný napínák z výroby. Zatím se jeví, že napínáky serie "K" to řeší. Montují se tuším od roku 2012 (bez záruky). Dostatek info najdeš ve vláknu Poruchy a problémy 1.8 TSI. Příjemnou zábavu při čtení. Odkaz ke komentáři
gaspi83 Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Dakujem marekczek. Inak sa mi zda, ze nieco ohladom napinacej klapky bolo robene v ramci zvolavacej akcie pred 2 rokmi. Musim preverit este. Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 (upraveno) Na napínák žádná svolávačka nebyla. Max. na ložiskovou stěnu. A tuším přestavovač vačky. Upraveno Červenec 1, 2014 uživatelem motoosman Odkaz ke komentáři
gaspi83 Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Ano, mas pravdu, islo o posledne spomenuty, akcia 15D7 --> vymena prestavovaca vackoveho hriadelu. Teda mal by som robit nieco s tym napinakom? Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Motory CDAA trpí na přeskočení řetězu s následnou totální destrukcí motoru. Na vině je vadný napínák z výroby. Zatím se jeví, že napínáky serie "K" to řeší. Montují se tuším od roku 2012 (bez záruky). Dostatek info najdeš ve vláknu Poruchy a problémy 1.8 TSI. Příjemnou zábavu při čtení.Tu to máš napísané jasne. Pokiaľ nechceš mať problém, tak nerozmýšľaj a vymeň rozvody. Cena výmeny je ďaleko nižšia ako cena motora. Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Mám 09, najeto 90k a nechal jsem ho vyměnit. Byl funkční, ale nevypadal moc dobře. Ty pojistné zoubky už byli obroušené. Nicméně v servisu mi tvrdili, že kulance by v případě skočení byla, ale výše neznámá vzhledem ke stáří auta. Takže cena výměny byla možná stejná, nebo nižší, jako nový motor na kulanci. A navíc v klidu spím. Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Motoosmanovu poznámku o pojistných zoubcích mohu potvrdit - ukazoval je na jednom srazu. Není radno si s tím zahrávat. Odkaz ke komentáři
ciky0012 Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 A jaká je ta cena výměny rozvodů? Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Záleží co si necháš vyměnit. Základ je napínák K + řetěz a nějaké šrouby. Pak můžeš i napínací lišty, mě měnili i ložiskovou stěnu. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 3000 prace a 3000 material komplet... retez, listy, gufero, napinak... Vice pres sz... Jinak toto tema se resi v 1.8 tsi tady zamykam... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky