andrash Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Zdravím! stal jsem se štastným majitelem O1 1,8 T AGU... po cca dvoudením ježdění mne ale docela vyděsila spotřeba sám mám služební O1 Tdi 81kw a 1,8T to využívám sporadicky ... a u služební 1,8T (AUM) se spotřeba drží dlouhodobě na průměru 8,5L. Má O1 však ne a ne dostat se pod 10L/100km zvláště při zařazeném 3 r.s. a rychlosti do 50km BC vykazuje ustáleně 14/100 :-O .. podezíral jsem vadný termostat jelikož auto se zajímavě zahřívá do ... když beru že polovina ukazatele je ideální teplota cca 90C tak ručička za krátkou dobu vyšplhá cca do 2/3 a pak se zastaví ... až po delší (50km) jízdě se vyhoupne až ke středu a pak dle jízdy kolísá mezi 2/3 a středem topení topí parádně .. podezírám tedy čidlo teploty nebo termostat ... motor má nalitáno 200 000km komplet servis ofic škoda kvalitní oleje atd ... + je tam chip od CIMBU 132kw ... Nerad bych hned do auta vrtal a měnil zbrkle termostat atd ... takže budu vděčný za jakékoliv tipy, rady, názory, zkušenosti ... Díky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 termostat, taky jsem ted měnil, né a né se dostat na 90 C, vyměněno a je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
andrash Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 diky za tipa ... nesedí mí tam to že topení valí jak zběsilé po chvilce horko ... auto mám jak jsem psal jen 2 dny tak zkusím trochu pojezdit ... a pak prubnu ten termostat :)) dneska jsem se nechal unést a spotřeba kombi 15/100 :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Co se týká spotřeby: Zaměřil bych se na svíčky (levná výměna), pak omrknul výfuk a hlavní věc!!= Nechal bych si vyjet seznam chyb na Vagu. Může to být třeba špatná lambda za katem..Auto může mát nějaký výkonostní chip..Stálo by za to vyčistit i klapku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
andrash Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 ahoj ... díky za tipy ... od koupě jsem zatim ujel 800km a spotřeba se ustálila na 8,6 což už je lepší ... VAG hlásil vadné čidlo teploty tak bylo vyměněno ale problém stále přetrvává ... ve škodovce si nevěděli rady :)) jelikož topení valí teplo již po cca 5min jízdy ale motor ani po 30min nedosáhne prostředku ... pořád je jakoby 1-2mm od středu ... včera jsem dal autu trochu pokouřit a po cca 20min brutální jídě šla teplota na střed ) ještě jsem byl překvapen .. myslel jsem že 1,8T má IC v pravém podběhu po směru jízdy ale ve škodovce(autor. servis) mi řekli že mám chladič klima za ním IC a za ním normální chladič :( jinak auto žere prostě tak zajímavě ;) ve 130km bere ustaleně 6-7 ve městě na trojku v cca 50km (otačky do 2000) 11L :P ještě pojezdím a uvidím co a jak ;)) v první řadě mě čeká velký DETUNNING po předchozím majiteli :D Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Pořešil bych zásadní věc - a to, jestli blbnutí teploměru souvisí se spotřebou Třeba mě blbne teploměr už 6 let a mechanik tehdy po prověření, že to topí a termostat je OK to pak neřešil, a přitom to jezdilo za 7,2. Teď s tím jezdí má drahá polovička, většinou po městě, a vejde se do 8,5 v reálu. PC mi ukazuje o 2-3 deci míň. Průměrné spotřeby co uvádíš - jsou podle tankování nebo podle PC? Co si pamatuju, tak 6l to bere okolo 100 km/h a na III. to při padesátce (na tempomat) žralo okolo 5l. Hodnoty, co píšeš jsou mimo, i když mě něco podobného hlásil počítač, když pár set km po čipu spadla jednotka do nouzáku. U 1.8T je normální spotřeba mezi 6 -10 litry, takže 8,6 je zcela v pohodě. A moje osobní zkušenost u všech aut, co jsem jezdil - když s daným autem jezdíš delší dobu a naučís se, co umí a jak optimálně využívat průběh momentové křivky, přestaneš ho túrovat a testovat, tak spotřeba jde o řádově 10% dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
andrash Odesláno Leden 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Zdravím ... tech 8,6 mi vyšlo dle tankování plná/plná najeté km. dnes jsem jel delší trasu okolo 250km a BC hlásil na konci průměr 8,9L ... jel jsem dálnici 140km/h a část cesty město. Tento údaj už je uspokojivý ... auto bylo hodně naložené a teplota se dostala cca po ujetí 10km tak 0,5mm od středu a tam se držela .. :D jak jsem psal ... VAG hodil akorat chybné čidlo a to je nové ... topení topí jako dívé (dnes již po cca 5km ujetých) takže to zatím nebudu "komatit" Jinak díky za tipy a rady !!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fedzi Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Ja uz som vymenil vsetko:sviecky,filtre,N75,termostat a problem pretrvava.Ja mam spotrebu pri normalnej jazde cca 100km/h. cca 9 litrov. Ja si myslim,ze to nie je normalna spotreba a to len z toho dovodu,ze kamos ma tiez octu 1,8t AGU 1998 a on robi spotrebu 6,2 litrov.Ja uplne dietnou jazdou nezrobim tolko ako on a dokonca ani pod 8 nedokazem spadnut.Rozmyslam,co dalej,lebo Vag ukazuje stale len 17705-pokles tlaku medzi turbom a skrtiacou klapkou.Ja som uz v koncoch!!!Uz len rozmyslam nad chybnou vahou vzduchu a lambda sondou.Kto mal podobny problem??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 a neutika Ti nekde po ceste od turba vzduch? zkousel jsi dat vsude novy tesneni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.