vendy 83 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Ahojte, dnes se mi zničeho nic objevila na maxidotu závada airbagu. nic se s autem nedělo, večer jsem normálně zaparkoval bez potíží a ráno když jsem odjížděl, tak se rozsvítila oranžová kontrolka airbagu, a na dotu mi svítí v závadách. Nehlásí to celou dobu na horní části displeje, ale jen při nastartování pípne a napíše hlášku, a pak je tam v tom menu závady na vozidle. Co všechno to může znamenat? Značí to jenom airbagy, a nebo i něco jiného? Co s tím můžu dělat - mám 10 airbagů, a nechce se mi je všechny jednotlivě kontrolovat. Asi tedy jedině diagnostiku? Potřebuju nejlevnější řešení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Ahoj, no urcite na diagnostiku aby si vedel v com je vlastne problem. Ale tipnem si - konektor pod sedackou je dost casta zavada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Na toto jedine diagnostika. Mne sa tiez prednedavnom takto rozsvietila kontrolka,mal som tam chybu praveho snimaca narazu. V prechodke dveri boli polamane kable... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=17402 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.