Lukas605 Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Zdravím, včera jsem si nechal měnit komplet rozvody i s vod.čerpadlem, filtry, olej... Dnes, při jízdě jsem zjistil, že má motor v otáčkách úplně jiný zvuk, než před tím. (ostrý, hlučnější..) Na volnoběh je zvuk identický jako před výměnou rozvodů, ale od 1500otáček a výš má motor zvuk jako vysavač! Hned po pár kilometrech jízdy, jsem s tím zajel zpět k mechanikovi, co to dělal. Ten mě řekl, že je to normální, že se to časem vrátí zpět do původního zvuku... Nevim, ale přijde mě to jako kravina. Co si o tom myslíte vy? ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Červenec 11, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 (upraveno) Mám sice AHF a ASV, ale ani po jedněch rozvodech se nezměnil zvuk auta k horšímu, děláno loni a předloni, oboje Contitech. Upraveno Červenec 11, 2014 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Červenec 11, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 předvstřik, vačka vs. klika to má při výměně rozvodů vliv na zvuk,výkon,spotřebu a kultivovanost motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Mám sice AHF a ASV, ale ani po jedněch rozvodech se nezměnil zvuk auta k horšímu, děláno loni a předloni, oboje Contitech. Taky tam mám Contitech... Nevím no... musím to nějak pořešit.. ale nevím jak :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 předvstřik, vačka vs. klika to má při výměně rozvodů vliv na zvuk,výkon,spotřebu a kultivovanost motoru. co stím? Mechanik mě řekl, že předvstřiky jsou nastaveny... Spotřeba je tak o pul litra větší.. výkon se mě zdá menší.. co dál? Jeětě říkal, že to má špatnou volnoběžku alternátoru. Nemůže to být třeba ono? .. nebo špatný řemen altíku? Nebo celý altík? :D nevím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 nech si to zkontrolovat přes VAG u někoho ale jestli to nastalo po výměně rozvodů tak to bude skoro jistě předvstřik , nestartuje to třeba hůře ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Byl jsem přímo ve Škodovce v aut.servise... na VAGu našli jen, že nefunguje vyhřívání zrcátka + nefunknčí klima (doufám že pomůže doplnění) jinak nic víc... Startuje to uplně stejně jako předtím (vždy na poprvé bezchyby) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 je to divný po rozvodech by to mělo být stejný nebo spíš lepší jelikož se došteluje nastavení na optimální hodnoty neměnil ti náhodou i olej s těma rozvodama ? Jinač nechci nikoho hanit ale v autorizáku mě většínou vyčtou vady max pustí nějakej ten sekvenční test. Jestli bydlíš v okolí našech servisů zkus se domluvit s nima ti řeknou víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 je to divný po rozvodech by to mělo být stejný nebo spíš lepší jelikož se došteluje nastavení na optimální hodnoty neměnil ti náhodou i olej s těma rozvodama ? Jinač nechci nikoho hanit ale v autorizáku mě většínou vyčtou vady max pustí nějakej ten sekvenční test. Jestli bydlíš v okolí našech servisů zkus se domluvit s nima ti řeknou víc Jasně, dělal jsem i olej, klasika po koupi... Dneska už mě to přišlo lepší, dokonce se i spotřeba srazila zpět... uvidíme, třeba si to sedne. Jinak když ses ptal jestli náhodou neměnil i olej, jak to souvisí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 kvalita a typ oleje dělaj s kultivovaností běhu motoru divy kord ty LL oleje 5w30 atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Tak vyřešeno. Zvuk přestal, chtělo to ,,zajet" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 a nebo to co dělalo ten nepříjemnej zvuk upadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 to asi ne :D .... ještě se chci zeptat... kdo mě může udělat výpis vad - VAG abych měl přehled co s mojí Octou je :D krom servisu Škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.