Guest Mr Ice Cream Man Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Dobrý den, Mám Oktávku 1.9tdi s rozměrem kol 205/55 R16. Chtěl bych doporučit aktuálně nějake gumy, zaleží mi hlavně na spotřebě , opotřebení (výdrže) pláště atd... ja jezdím pomalu. Cena okolo 2200k za jednu. výrobce neřeším. Vůbec tomu nerozumím tak bych byl velice rád kdyby se někdo našel kdo by mi poradil.Nepohrdnu odkazem na shop ) Děkuji draci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Mam Dunlop bluresponse (nástupce fastresponse). V testech se umisťovala v první pětce. Když jezdím s hodně lehkou nohou dostávám se pod 5. Jinak dlouhodobá cca 5,6 - ale dálnice jezdím celkem často a málokdy sem v limitu rrychlosti. Mám od jara, takže výdrž nemoh soudit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 (upraveno) Mám Continental Sportcontact 2, nemůžu si je vynachválit. Co se týká spotřeby, tak jsem spokojená. Po Praze jezdím obvykle pod 5 l/100 km. A nějakého opotřebení pneu jsem si nevšimla, už najely asi 20 tkm (možná víc) a vypadají jak nové. http://www.pneunet.cz/pneumatiky/205-55-16-letni-Continental/?strana=2 Upraveno Červenec 14, 2014 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno85 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Ja koupil pirelli p7 a matadorky. Taky je mam od jara,tak uvidime. Zatim spokojenost,skvele drzi na mokru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.