Přejít na obsah

Badec = benďas = badminton ;)

vorlajz

Doporučené příspěvky

Byl jsem ted v sobotu a neděli, docela to šlo, jen ty kila mne táhnou dolů. Ale dnes se přítelkyně naučila hrát zápěstím konečně, pořád hrála celou rukou :lol: a zjistila že občas stačí nastavit jen pálku, pořád do to jde moc silou, asi jí seženu nějakýho trenéra nechce si nechat moc poradit...

Odkaz ke komentáři
Milane: ser na badminton :palec: to je sport pro holky a raději běž na lyže-to je větší adrenalin a čistej vzdoušek :palec:

Lyže nemám, nebaví mne, ježdění z kopce dolů čekat u vleku a zase dolů jako adrenalin moc nevidím, a čistej vzdoušek no možná, ale lidí kolem tebe jak na Václaváku, prostě to nemám rád.

Odkaz ke komentáři
Majlsi neser! :palec: bud rad,ze mas s kym chodit hrat a ze je lepsi jak ty! :) to ti muze jenom prospet! :palec:

No a ta vaha to je druha vec,chce to halt par kg dolu,no! :)

Naštěstí ty sety byly těsný, ale jako hlavní problém byl váha nemohl jsem to udejchat, uběhal jsem jeden bod a dva prodejchal a prohrál :) , zejtra jdeme se známejma tak trocha zábavy, a v týdnu mne čeká zase šéf...

Odkaz ke komentáři

tak je potreba po kazdym uderu nezustat stat a koukat co bude dal...chce to okamzite na stred kurtu no a samozrejme v urcitych momentech dobre predvidat co muze souper zahrat...pohyb je alfou a omegou badecu...rikam ti,dojed do Ul...naucim te vse co budu schopen! :) nemam problem! :)

Odkaz ke komentáři

tak hosi mam na prodej dalsi vec...tentokrat raketa APACS LETHAL 60 (made in UK)....raketa je tuzsi,vyvazena do hlavy,vaha 86 g...idelani pro razantni hru, vhodna na smece... Puvodni cena 1800,- ja ji davam za 1200,-...vc.postovneho... :) prodavam ji,protoze ji nevyuziju... :) kdyby mel nekdo zajem,tak pisnete...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...