Miles Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Byl jsem ted v sobotu a neděli, docela to šlo, jen ty kila mne táhnou dolů. Ale dnes se přítelkyně naučila hrát zápěstím konečně, pořád hrála celou rukou a zjistila že občas stačí nastavit jen pálku, pořád do to jde moc silou, asi jí seženu nějakýho trenéra nechce si nechat moc poradit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 hodne uderu se v podstate hraje zapestit! silny zapesti je nutnost! Vemte auto a prijedte,dame trenink! ;) idealni by byla nejaka sobota po obede! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 (upraveno) Super, někdy bychom to mohli spáchat až se počasí umoudří, v Práglu je tolik sněhu , že nejde vyjet ani z parkoviště... Upraveno Leden 17, 2010 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Seru na badec, dnes jsem šel s kolegou z práce(šefem) a prohrál jsem 4:2 na sety, makali jsme hodku čtvrt jak psi, po 5 minutách jsem se a to chtěl víte co, je o 30kg lehčí vše dobíhal, byl jsem bezradnej a do toho jsem prasil vysoký údery, sakra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Majlsi neser! :P bud rad,ze mas s kym chodit hrat a ze je lepsi jak ty! to ti muze jenom prospet! No a ta vaha to je druha vec,chce to halt par kg dolu,no! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Chlapi, prodám tašku na badmintonové rakety Babolat... náhled viz. odkaz http://www.sportobchod.cz/babolat-aero-lin...older-x6-09.htm Taška je stará 8 měsíců a používal jsem jí 6 měsíců. Je nepoškozená, zkrátka jako nová, vozila se akorát u Otesánka v kufru... Cena je 800,- vč. poštovného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Vorlajz: proč píšeš chlapi když se tu dopisujete jen Vy dva :) :o :palec: :) Milane: ser na badminton :D to je sport pro holky a raději běž na lyže-to je větší adrenalin a čistej vzdoušek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Milane: ser na badminton to je sport pro holky a raději běž na lyže-to je větší adrenalin a čistej vzdoušek Lyže nemám, nebaví mne, ježdění z kopce dolů čekat u vleku a zase dolů jako adrenalin moc nevidím, a čistej vzdoušek no možná, ale lidí kolem tebe jak na Václaváku, prostě to nemám rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Majlsi neser! bud rad,ze mas s kym chodit hrat a ze je lepsi jak ty! :) to ti muze jenom prospet! No a ta vaha to je druha vec,chce to halt par kg dolu,no! :) Naštěstí ty sety byly těsný, ale jako hlavní problém byl váha nemohl jsem to udejchat, uběhal jsem jeden bod a dva prodejchal a prohrál :) , zejtra jdeme se známejma tak trocha zábavy, a v týdnu mne čeká zase šéf... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 super! az pujdou kila dolu,fyzicka se zlepsi...a fyzicka je u badecu hodne dulezita stejne jako to byt vcas u micku,tim zvysujes svou sanci ho dobre zahrat,ne jen ho odehrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 No nevím jak ty kila pujdou dolů ted jsem si dal uzený a dva sojový rohlíky , musel jsem uzený bylo domácí, ale zejtra je na pořadu dne po badecu pstruh a brambor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 NO je fakt že jsem mu dal kraťas od ho doběhl hodil ho dozadu a já stál čuměl a funěl a nic, mám hrozně pomalý reakce, vidím že míček letí do rohu a čekám, čekám a pak je pozdě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 tak je potreba po kazdym uderu nezustat stat a koukat co bude dal...chce to okamzite na stred kurtu no a samozrejme v urcitych momentech dobre predvidat co muze souper zahrat...pohyb je alfou a omegou badecu...rikam ti,dojed do Ul...naucim te vse co budu schopen! :) nemam problem! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Dikes za nabídku asi bych ji někdy v únoru využil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 tak hosi mam na prodej dalsi vec...tentokrat raketa APACS LETHAL 60 (made in UK)....raketa je tuzsi,vyvazena do hlavy,vaha 86 g...idelani pro razantni hru, vhodna na smece... Puvodni cena 1800,- ja ji davam za 1200,-...vc.postovneho... :) prodavam ji,protoze ji nevyuziju... :) kdyby mel nekdo zajem,tak pisnete... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Tak dnešní hraní bylo úplně o hovně , přítelkyně si nezavázala patu takže napůl kulhala já měl taky menší obtíže, takže po 41minutách trápení ukončeno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ajajaj...neco vazneho? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Nene, jen malé zdravotní problémečky, už mi není 20let ani 25 a že to moc krásná léta jsou nechtěl bych je ani náhodou, už mi není ani 30let :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 doprčic :D no mě už taky nebude 30 let co nevidět... :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Tak dnes jdu (hrát) zase se šefem a ještě jedním borcem, váží cca o 50kilo mín :-)) , bude to boj :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 tak jak? :) ja byl dneska hrat a vyhral jsem! :) muhaha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 V Prešove je najúspešnejší badmintonový klub na Slovensku :) :) Ešte si musím zistiť kedy majú otvorené, išiel by som si zahrať a možno niekedy by som porazil aj pána Pavla ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Dnes to byl super, zahrál jsem si gut, se sefem tesné prohry, ony vlastně musí bejt člověk nikdy není kdy se to bude hodit :) , a to ho druhýho borce jsem dal 3:1 na sety. Dnes mi šly smeče, ale ještě ta přesnost hodně mi to lítalo dozadu při obrannejch... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Ted se v Praze hraje mistrovství ČR přemejšlím že asi zajdu, v neděli kouknout na finále... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 http://www.czechbadminton.cz/mcr2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 tak jak? :) ja byl dneska hrat a vyhral jsem! ;) muhaha A s kym jsi hral frajere? :) S babičkama ročnik 1920 ne??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 A s kym jsi hral frajere? :) S babičkama ročnik 1920 ne??? :) No ani by som sa nedivil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Romane těším se až si zahrajem, pokud to nechodíš hrát pravidelně tak nemáš šanci, to že si pinkáš na dvorku a jde ti to není to samý, věř mi hoooodně jsem procitl když jsem začínal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Držel jsem to v ruce asi tři roky zpátky ale Vás dva uženu na fyzičku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Držel jsem to v ruce asi tři roky zpátky ale Vás dva uženu na fyzičku :lool: :) ;) :) ;) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.