Přejít na obsah

Badec = benďas = badminton ;)

vorlajz

Doporučené příspěvky

Tak nakonec jsem na ten turnaj nešel, 30%moje lenost, 40% přítelkyně spala nechtěl jsem ji budit, 30% nevím jestli by byly volný lístky a kam zaparkovat facelifta. Zejtra jdu hrát se šefem jinýho MOP, už měl i trenéra a stejně dostal za uši, moc u toho přemejšlí a než se naděje má tam Milesův smeč, uvidíme co zítra, hraje 3-4x týdně což já bohužel ne.... :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dostal, jsem cip, vedl jsem 2:0 na sety a říkám si ty woe já si ani nezahraju a začal jsem dělat pičoviny, on se chytl a já to projel 5:2 jsem chuj obecný naklonovaný, ale co hlavně že jsme si zahráli...

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři
Tak asi návštěva Ústí k něčemu byla vyprášil jsem vedoucího 3:1, a dalšího borce 4:0 ale ten to nehraje pravidelně, trošku jsem kluky usmečoval, povedlo se mi pár těch sviňskejch zezadu tesně za sít. Dikes Pavle ;)

A mě děkovat bude kdo? :lol:

Ty máš snahu a sílu což je předpoklad uspěchu...hlavně to první ;)

Odkaz ke komentáři

Romčo, raketu nekupuj... mám tu jednu plonkovou, se kterou nehraju... za 1300 je tvoje... má fungl nový výplet Yonex za 250,- a stála mě nová 1500,- :lol: co říkáš? ;)

Milane... jsem rád, že cítíš zlepšení! :lol:

jinak bude 20.3. v Brně víkendový kemp pro hráče badecu... cena je Kč 1.950,- a já tam jedu! ;) ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...