Guest Lopy Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Zdravím, prosím o radu zda O1 v RS má vždy černou stropnici, černé clonítka a sloupky? Nebo je nějaké pravidlo, že od do byl bílý... Děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 RS moze mat aj biely strop,clonitka,stlpiky a biely koberec. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Tak tak...Muze mit aj svetly strop... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Stropnice včetně všech plastových sloupků, clonítek a držáků zpětného zrcátka je černá od výroby.Pokud si to nespecifikujete při objednávce jinak, ale já jsem jinou než černou neviděl.Všechny sportovní verze automobilů u většiny automobilek mají černé provedení interiéru hlavně stropu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Neměli náhodou novější RS černou a starší bílou? Já mám RS '01 a mám bílou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.