Přejít na obsah

shamp1xovo zelenomodrá kráska

Doporučené příspěvky

Jedná novinka. Ještě udělat update sw a map a budu Spokojen.

a na jak dlouho budeš spokojen? :-)

Na základě zaslaneho návodu na provedení firmware navigace columbus jsem se do toho pustil. Snad to dobře dopadne.

Dík patří uživateli zelo7

Edit: tak to dopadlo bez sebemenšího problému. Zítra budu navazovat mapy.

tak a v neděli můžeš u mě:-)

Odkaz ke komentáři

Martine, to je otázka na jak dlouho budu spokojen. Ale už to asi utnu. Co jsem to tak počítal, tak do oktávky za poslední rok padlo moc peněz. Takže to nechám být a maximálně poladím nějaké detaily za pár korun (výfuk, pedály, led osvětlení), zbytek budu muset přesunout na neurčito. Ještě mě čeká havarijní pojistka v prosinci. Co se týče toho update columba, nemám s tím problém, ale je to docela na dýl :-) Jen ten firmware trval zhruba hodinu a ještě musím poladit mapy. Teď čtu návod jak to udělat z SD karty, že je to lepší a spolehlivější než to pálit na DVD. Navíc mapy co jsem stáhl jsou velké a na DVD se mi to nedaří vypálit (přes SW windows) Takže bych to viděl na SD kartu a pojedem :-) Teď ještě nějakou sehnat. V Kadani mají napálený ceny 200% o proti internetovým cenám.

Odkaz ke komentáři

Stačí 8 gigabyte. Já jsem nakonec koupil 16giga MicroSD i s přechodkou na SD. Už jsem snad pochopil těm princip. Už vím proč si za to lidi co to dělaji říkají litra :-D

Jinak dnes se mi povedlo díky škoda fix zprovoznit opětovně mf volant včetně funkci. Zítra nahodim mapy a rád bych rozchodil i sledování DVD za jízdy. Ještě si musím přečíst jaké to vlastně umí formáty a zdali se dá pouštět i z HDD nebo SD.

Odkaz ke komentáři

To jsi mě moc nepotěšil, sakra :-D To abych toho Columba za chvíli neprodával a nekupoval něco jiného :-D (dělám si srandu). Takže asi budu muset oprášit sbírku DVD. Ale zase tak horké to nebude. Spíše jsem to chtěl jenom vyzkoušet. Když už je ta možnost a rádio to umí, proč to nemít.

Přijde mi, že o proti Amundsenu chytá Columbus malinko lépe FM signál a to mám jen 1 anténu v originálním žraloku od ŠKODA. Další vychytávky jsme ještě nestihl spozorovat. Snad tedy až se mi povede nahrát ty mapy.

Odkaz ke komentáři

Takže průběh z update map z SD karty. Ještě jsem to nezkoušel, protože jsem v práci a auto stojí na parkovišti, ale napsalo to succes, takže snad paráda. Konečně se mi podařilo nahrát i to logo :-) Viz poslední snímek. Teď ještě zjistit jak to bude s tím pouštěním DVD za jízdy a bude to maximum co s tím zatím svedu :-)

post-38447-0-41391100-1444992884_thumb.jpg

post-38447-0-01868000-1444992889_thumb.jpg

post-38447-0-48546600-1444992895_thumb.jpg

post-38447-0-82747100-1444992899_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

To máš sice pravdu, ale stejně to naštve. Stále se to táhne, teď se čeká na likvidátora aby se uráčil přijet a ohodnotit, na kolik to vyjde. Doufám že do Vánoc bude auto zase jako "nové" :-D

Jinak v pondělí mi začalo auto divně škytat a 2x mi to chcíplo při nastartování. Z ničeho nic. Včera už žena nenastartovala vůbec. Tak se koupila nová baterie a auto zase startuje jak má. Dostal jsem typ na GS Silver 75, tak snad s ní nějaký ten čas pojezdím :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Takže klasika... nákupní centrum, pomalu vyjíždím, přede mnou mladá slečna, údajně už paní. Z leva kamion, zabrzdí, hodí blikačky. Slečna se očividně lekna a začala couvat do mě (1m mezera), bum.. Nárazník zralý na výměnu. Za chvíli to jedu sepsat, tak mám opět radost. To auto je snad terč na "řidiče"... Předpokládám že příští týden se na to přijede podívat likvidátor. :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, je to potřetí v období za posledních 12 měsíců... Už si začínám říkat jestli na tom autě není nějaké čidlo. Zatím nehody zaviněné z naší strany / nehody zaviněné druhým vozidlem 0:3. Vsadil bych si na to, že kdybych teď zrušil havarijku, tak hned někoho trefím já...

Doufám že během dubna budeme mít auto přestrojené. Těch drobných závad je tam více:

1) díra někde v klimatizaci

2) ručka

3) z podzimní nehody - výměna dveří + blatníku + lakovna

4) z této nehody výměna předního nárazníku (snad) + kontrola senzorů - od té nehody mi ten systém blbne. Přitom na nárazníku není nic hrozného

5) když už se s tím autem bude konečně něco dělat, tak nahodíme boční RS fl lišty (ještě že jsem je tam doposud nedal - tu levou přední už bych 2x měnil :-)

6) když už to půjde na lakovnu, zkusím domluvit s lakýrou aby mi hodil masku do barvy vozu

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

:palec: dobrá práce! gratulujeme!

nevybavuju si který den to byl, ale možná že to bylo právě úterý, cca třičtvrtě na 8 a viděl sem tě jak čekáš u závory do nemocnice, říkám si že to je ještě brzy aby ste rodili a ted si tak uvědomuju, že už je duben...........

všechno v pořádku? už je máš doma nebo až zítra?

pozdravuj:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...