Guest GuyFawkes72 Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Dobrý den. Mam facelift O I (cca 7 měsíců). Problém je na přední nápravě, kdy hlavně při prudší akceleraci jsou znát celkem silné vibrace. Směr vibrací auta mi příjde převážně do stran. ( i když mam vyhozeno, nebo brzdím motorem se volant trošku vlní). Vibrace jsou znát nejvíce při zrychlování. Kola jsou vyvážená a je udělána geometrie. Tak mě napadá buď ta poloosa, nebo nějaká nerovnost kol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Dobrý den. Mam facelift O I (cca 7 měsíců). Problém je na přední nápravě, kdy hlavně při prudší akceleraci jsou znát celkem silné vibrace. Směr vibrací auta mi příjde převážně do stran. ( i když mam vyhozeno, nebo brzdím motorem se volant trošku vlní). Vibrace jsou znát nejvíce při zrychlování. Kola jsou vyvážená a je udělána geometrie. Tak mě napadá buď ta poloosa, nebo nějaká nerovnost kol? Čus stal se my podobný problém,přesně jak píšeš ty.Vibrace při akceleraci,potom i klepani,a na dálnici při vyšší rychlosti to bylo hrozný,vibrace jako blázen.Měnil jsem homokinetický kloub na pravý poloose.Tak to nech pořádně zkontrolovat,třeba to bude něco podobnýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.