Přejít na obsah

Moje zelená Jaruška

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
Hlavne ostrikovace jsou upe k hovnu, akorat to spini auto a neprinasi nic dobryho..

Tak toe sice pravda ,ale sprvně tam musí být bohužel mě se ty co dávali na octule vůbec nelíbí :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zase novinka :smich: Jaruška dostala šupu na zadek :smich: od O2 Scout ,tak že na je to na hov.. ,je třeba vyměnit ,zadní nárazník,lištu, asi je poškozen parkovák a zadní vrata jsou volnější .zachránila mě vzpěra od tažného zařizení ,to Scout je na tom huř ,nárarník,maska a kapota

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Zase novinka :smich: Jaruška dostala šupu na zadek :smich: od O2 Scout ,tak že na je to na hov.. ,je třeba vyměnit ,zadní nárazník,lištu, asi je poškozen parkovák a zadní vrata jsou volnější .zachránila mě vzpěra od tažného zařizení ,to Scout je na tom huř ,nárarník,maska a kapota

Kua to nasere stále lepší než kdyby to bylo na předek doufám že se ti to moc nehnulo

Odkaz ke komentáři
Máš pravdu teť už to není tak hrozný :) ,ale jak to do mě našíla tak jsem to málem nerozchodil :D .Narazník s lištou se už lakuje a čidla budou asi v pátek tak je nechám láknout a hurá máme to zase jak nové :D

To ti věřím mě takhle naboural veitnamec do týden starého zadního nárazníku a normálně jsem ho vytáhnul s krze okýnko ven :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...