Neználek Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tak to je jasné ta kárka je půjčená :lool: ;) ale byla super ,do auta bych to asi nenaložil :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tak to je jina :)tak pak uz jen davat bacha aby neco neprdlo v aute .) ale to je hold riziko za pozitek .)a to mi radi podstoupime.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Dnes jsem dodělal ozvučnice pro woofery snad to bude :) zítra dodělám polepení kobercem a montáže terminálu a namontím nátrubek se jménem goliáš a půjdeme na to duc duc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Ty bedny budou brutální.Já bych na to trpělivost neměl.Jak je něco jako ze dřeva tak bych s tím praštil,než se s tím brousit.Pěkná práce. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Tak kamarádi první bednička je kompletní :) a teť mám problém jak ten woofer usadit.Ale asi vyhraje varianta č. 1 ,protože chci nechat udělat z 3cm plexi koš který bude podsvětlený (samo že do zelena)a do toho vygravírovane logo atd. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 A už jsou hotové obě dvě :) tak to nějak bude vypadat. :( A jak to bude ducat se ukáže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 wow to bude kravál !!! :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 A jak je budes mit umisteny v kufru, takhle vedle sebe nekde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Tak kamarádi první bednička je kompletní ;) a teť mám problém jak ten woofer usadit.Ale asi vyhraje varianta č. 1 ,protože chci nechat udělat z 3cm plexi koš který bude podsvětlený (samo že do zelena)a do toho vygravírovane logo atd. ;) Covece uprimne ten koberec je hroznej. Proc sis nekoupil original kufrovej do Skudky? V cene by se to uz ztratilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 :)no pekne sis vyhral .)a nebylo by lepsi mit jeden poradny basak ? nebo kazdy z nich mas na specificke frekvence? na koberec bych se vybodl stejne to je v kufru a tam je malokdy poradek jak se auto pouziva. ja mam taky jiny odstin nez origo koberec a nejak me to netrapi .) dulezite je ze to hraje .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Protože dělám zástavbu tak abych ji mohl vyndavat z auta tak že bude složena z ozvučnic a ty budou vlastně pod vlastní zástavbou a to že mají ozvučnice takový nebo onaký koberec je jedno ,klidně jsem je mohl nechat v surovem stavu protože nebudou vidět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 MIRO NEBUDOU VIDĚT, ALE BUDOU SLYŠET A TO JE TO PODSTATNÉ. JINAK ;) ;) ;) PĚKNÁ PRÁCE CHLAPE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Všechno se to začína pěkně vybarvovat ,dnes jsem si objednal napájecí kabel a nějaké drobnosti pro tu mou muziku ať to stihnu než přijede Badys z té dovolené :P pak už jen sehnat to CD Pepíčka Zímy ;) a ještě mu seženu EVU a VAŠKA ;) ať si to kluk užije no ni ;) ;) .A taky mě přišla ta flešovací jednotka motoru ,tak až ji TDIfun připraví tak jdu dodělat na ten větší cooler a ten zbytek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 A pak jeste ten sibr .)a urcite jeste mnoho dalsiho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Však to všichni znáte :lool: ,ono se zase něco najde :) :) :lol: :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 fakt luxus a určitě to dalo kupu práce a času to všechno předělat.a co všechno si musel měnit když si dával climatronic?ten by se mi taky líbil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 A když rachot tak pořadnej :D ,toto bude v předních dveřích ;) ,ještě musím dodělat kapličky.Už jen je vytmelit a přeláknout a mužeme montit.Teda pokud příjde konečně ten silový kabel pro ty moje 3 drobečky (zesáky).Protože jinak už je všechno doma,to jsem ani netušil kolik těch drobností bude třeba a ty pálky za ně taky nejsou nejmenší :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 To stribrne oramovani vyskacku tak nechas ? nebude to trosku rvat do oci v tvem sikovne vymazlenem interieru ? neni lepsi to nacpat do puvodnich trojuhelniku ?hrat to bude stejne, a aspon to nikoho nebude lakat jak bude v noci s baterkou smejdit okolo auta :)kazdopadne 150RMS v prednich dverich je dost, tzn vyhraj si s tlumenim :) jinak ti budou skakat i okynka v listach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 No pokusím se to vytlumit pořádně :) a pokud jde o ty rámečky až to vytmelím tak se ukáže :)jak to bude vypadat ,pokud to bude moc rušit tak to stříknu na černo a bude po parádě. Jinak to nejde je to na šroubení a to stříbrné je vrch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 MIRO NECH TO TAK V TOM HLINÍKU A RADĚJI STŘÍKNI DO BARVY HLINÍKU RÁMEČKY KOLEM OFUKŮ A RÁDIA ......TO BUDE TEPRVE PARÁDA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 No asi to tak dopadne ale to se uvidí jaké to bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 MIRO BUDE TO SUPER ;) http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=113427 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=...post&id=495 FOTO PETERKOCUR A MIKL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Jaruška je vážně vymazlena okta! : palec : Jde na ní vidět hromada práce!! Už se těším, až budu mít tu čest osobně se kouknout zblízka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Mirku, už se těším na další sraz. Tvoje auto je ukázkou toho, že všechno lze udělat-jenom se musí chtít. Hele jestli z téhle aparatury na srazu pustíš na plné pecky Evu a Vaška, tak máš určitě halvní cenu jasnou! :) Držím Ti palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 No doufám že to do srazu na Rozkoši ^_^ všechno stihnu udělat a poshánět i toho Pepička Zímu pro Badysa ať si to užije. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 (upraveno) Dnes přišly poštou ty napájecí kabely pro ty mé zesáky. Česká pošta se zase vyznamenala odesláno 13.8 jako OBCHODNÍ BALÍK a došlo to až dnes to je 17.8 tak to je šupa a poštovné 149Kč .Ale hlavně že je to doma ty kabely bylo poslení co mě scházelo abych mohl začít skládat to co dělá DUC DUC :) :) . Ale když jsem ty kabely rozbalil tak jse měl dojem že jsou to 3/4'' hadice na vodu :o :P . Jinak mi poslal sz TDI fun že mám připravenou tu novou řídící jednotku motoru tak že můžu dodělat i ten motor(předělání svazku motoru)a veký cooler a čidlo tlaku turba. A potom to u TDI funa dát na novou válcovou brzdu ať to trošku Zdenda doladí.A konečně budu vědět na čem jsem :P :lool: Upraveno Srpen 17, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Fakt sa dobre o auticko stara a vies co potrebuje a to audio v nom-to bude pojizdna disco,parada :) ,mam co zavidiet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Kablíky to jsou krásné, ale upřímnou soustrast při instalaci do auta ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 To jsou anakondy :) Kdy teda bude sraz u ¨Zdendy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Tak dnes jsem koupil tu MDF desku a nechal jsem nařezat prozatím jen ozvučnice pro oba woofery a dal je dohromady zítra ještě musím vyřezat ty díry a mužu to prubnout. Včera odpoledne jsem si udělal výlet do Hněvotína za Fancarhifim na konzultaci a poradu a při jednom jsem pokecal s Milanem II ,příjemně strávené odpoledne.Při cestě na novém úseku za Bělotínem jsem to trošičku protáhl ale hlavně jsem nafotil jak je spotřeba a otáčky a rychlost s tou Fabiackou převodovkou.A na zpateční cestě jsem zkoušel maximalku ale pořád se tam někdo motal tak jsem se dostal na 225km podle budíků. Pěkná práce na audiu :( bral bych taky, do budoucna. BTW. nejezdi mi 200km/h za barákem :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.