Přejít na obsah

Moje zelená Jaruška

Doporučené příspěvky

Tak až na ten podělanej zesilovač :( (v pondělí jde k panu doktorovy) je to hotovo :palec: , už jen dopojit capacitor ,ale řeším zapojení .V návodu je poznámka že na plusový kabel se připojuje přes odpor :wacko: tak se radím s Blonďákem xxx jestli je tam nutný.Jo a přijel si to okuknout a poslechnout Razty ,tak potom určitě dá nějaké hodnocení ;) ,ale jede to jen na jeden woofer a to ten menší tak nevím co tom řekne. :( :( :( :) :smich: :smich:

post-48-1252083323_thumb.jpg post-48-1252083335_thumb.jpg post-48-1252083347_thumb.jpg post-48-1252083364_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak vypadá to moc zajimavě a hrát to bude určitě dost dobře :loool: .. jen mě by asi vadilo že bych do kufru už nedal ani basu od piva :-D .. já jsem volil způsob aby to hrálo a zároven zustalo co nejvíc místa ;) .. ale zase kdybych měl méně místa, hrálo by to lépe :-D je to otázka kompromisu :-)

Odkaz ke komentáři

Tak že průser jak mraky ,ten zesák co měl pohánět ten větší woofer je k ničemu :palec: .Včera mě informoval pán co ho měl dát dohromady že sice jede ,ale má v háji čtyři tansistory tak že nedosáhne na plánovaný výkon.Pokud pojede tak max na polovinu,tak jsem vyhodil peníze oknem. Budu muset zhánět něco jiného,ale do srazu to určitě nebude .Teť jsem zvědav jestli to půjde vyreklamovat, kupoval jsem ho totíž jako použitý ale měl byt stoprocetně OK.Ale on je zatím KO :o

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...