Tom Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Tak jsem trochu přesedlal od německého VW do německé Škodofky Představuji vám naše RS combi. Je to 2.0 TFSi, mimo navi je full, MR2007, úprava výkonu přímo ve škodovce na 241PS, blow-off Forge, jinak zatím série. Vozí nás již tři neděle a jsem stále nadšen, spotřebu neřeším, výkon je překvapující ;) Plánované úpravy: Styling masky a mřížek, folie, úprava sání a výfuku, podvozek, kola. Video: http://www.youtube.com/watch?v=t5V0kA2MYNA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 takže ešte raz - super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 jj modra je dobra ... kraaasne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 241 koni, co je jen uprava jednotky ? Uprava vykonu primo ve skodovce znamena co jako nejakej chip od SkodaMotor sport, nebo si prodejce ma proste nekoho kdo tu auto chipuje u nej na salonu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Je to Škoda Motorsport, auto je po klukovy přímo z Boule, má specializaci na motory. Mám k tomu i nějaký papíry apod... Neřikám, že je to něco víc, třeba to jede jako chip od "franty ze stodoly", ale já jsem s tim nadmíru spokojen a i záruka jest 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Zajímavé, to jsem netušil, že škodovka něco takového dělá, dej sem pls. víc, popř. nějaký odkaz, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 S takovýma koníkama to musí fičet dobře......vítaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Tak takový výkon bych si nechal líbit. Nádherná kára. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Letí to slušně, taky to slušně žere ;) Ale když vychladnu a jedu normálně, spadne spotřeba i na 8l, což je pohoda. Víc sem dát můžu, zkusim překecat přímo toho kluka co to stavěl o víc info sem, já víc nevim :P //EDIT: Našel jsem přesný čísla... výkon 179kW (357 Nm). Něco podobnýho dělá MTM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Super, zajímalo by mě to. Obecně se stavím k úpravám motoru negativně, ale zvláště proto, že těm "machrům" nevěřím, ale tohle by bylo iné café. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jakou mas spotrebu s tou upravou kdyz tomu davas ? Nevis na kolik takova uprava vyjde a co vse se upravovalo ? Zkus prosim zjistit co nejvic ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Pěkný Tome. Nadupaný. :P Vítej mezi pořádnejma chlapama ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Musim přiznat, že kdyby to byla serie, asi bych ji nikomu u nás na chip nedal. Vím že to dneska neni problem, vsichni to chapou a rozumej tomu, znam dost lidi co se tim zivy a maji stovky zakazniku, ALE... Mam zkusenosti s TDi a dodnes to po par zasazich nejezdi, nastesti to byla firemka. Tomuhle věřim, hlavně to funguje jak má, žádný prostoje, výpadky plynu, výkonu, škubání - nic. Jako by to bylo originál. No, zkusim z něj potahat ty informace a vylepim to sem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jakou mas spotrebu s tou upravou kdyz tomu davas ?Nevis na kolik takova uprava vyjde a co vse se upravovalo ? Zkus prosim zjistit co nejvic ;) MTM to děla od 1000E, co by to vyšlo tady netuším, ale jak jsem psal, zkusim vše zjistit. Když mi cvakne v bedně a jedu krev, není problém 12 - 14 litrů, ale to je fakt v extrému. Na chatu jezdim 50km, půlku dálnice, kousek po Praze a kousek polema a to jezdim 7.9, pravidelne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Pěkný Tome. Nadupaný. :P Vítej mezi pořádnejma chlapama ;) Děkuju, líbí se mi taková společnost :) Ještě bych vyrazil na nějaký RS Meeting kdyby to někdo uspořádal ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 MTM to děla od 1000E, co by to vyšlo tady netuším, ale jak jsem psal, zkusim vše zjistit. Když mi cvakne v bedně a jedu krev, není problém 12 - 14 litrů, ale to je fakt v extrému. Na chatu jezdim 50km, půlku dálnice, kousek po Praze a kousek polema a to jezdim 7.9, pravidelne. ABT začíná na podobné ceně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 tenhle vykon se mi dost libi to uz je tak skoro akurat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Pěkná rs .co maš v planu za kola ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Nějakou představu mám, uvidíme jaký to bude v reálu a v celku Replika RS4 9x20" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Aáále podíívejme...pán se toho vůůbec nebojí....budu ti fandit :D S 20" to bude pěkná mrda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Gratulace k RS TFSI a 240PS obzvlast, k tomu chipu, myslim ze tam budes mit Cimbu, ten dela na 240K. Skodovka jako takova urcite zadne upravy motoru nedela a jediny kdo trosku spolupracuje s prodejci je Cimbu. Vim, ze jsou lidi kteri pracuji ve Skodovce ve vyvoji a jako vedlejsak delaji prave upravy ECU, ale nemyslim ze to bude tento pripad?! http://www.cermakmotors.cz/ Mel jsem tu cest se svest s RS TFSI 240 liftback a jede to paradne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Aáále podíívejme...pán se toho vůůbec nebojí....budu ti fandit :) S 20" to bude pěkná mrda No uvidíme, měl jsem 17" na GIII, 18" na GIV tak na OII z 18" se 20tek nebojim, 19" by byl takovej kompromis, ale chci vííííc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Gratulace k RS TFSI a 240PS obzvlast, k tomu chipu, myslim ze tam budes mit Cimbu, ten dela na 240K. Skodovka jako takova urcite zadne upravy motoru nedela a jediny kdo trosku spolupracuje s prodejci je Cimbu. Vim, ze jsou lidi kteri pracuji ve Skodovce ve vyvoji a jako vedlejsak delaji prave upravy ECU, ale nemyslim ze to bude tento pripad?! http://www.cermakmotors.cz/ Mel jsem tu cest se svest s RS TFSI 240 liftback a jede to paradne! Je to možný, řikam že nevim, zjišťuju to, ale co vim určitě že to auto je laděný přímo v Bouli a že ten chip si dělali samy, ale třeba je základ právě to Cimbu, nebudu to rozmazávat a počkám si na zaručené informace, jinak děkuju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jo, pokud je to referencak nebo nejaky auto primo z MB z Cesany tak to je pak dost mozny! :D Kola bych dal max. 19". 20" mi prijde jako uz dost prehnany...to mozna tak na X5 a podobny auta. Ale na octe mozna tak na nejaky tuningy nebo vystavy. Nedavno jsme videli v zavode BMW novou Alpinu 7 s kola 21", tam to ladi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jo, pokud je to referencak nebo nejaky auto primo z MB z Cesany tak to je pak dost mozny! ;) Kola bych dal max. 19". 20" mi prijde jako uz dost prehnany...to mozna tak na X5 a podobny auta. Ale na octe mozna tak na nejaky tuningy nebo vystavy. Nedavno jsme videli v zavode BMW novou Alpinu 7 s kola 21", tam to ladi. Jojo, referencak to je, primo toho kluka, resp. bylo :D No 20" je otazka no, mozna si to spis nekde zkusim a uvidime ... pri gume 225/30/20 bude celkova velikost kola s gumou stejna jako 18", takze bude moct i trochu dolu :D 21" na BMW? Ja dneska videl MLo na 23"!! :) Blba fotka, focena na rychlo z okynka spolujezdce :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 To jo no to uz je hukot, to uz stoji jedna pneu dvacku... :lool: Dal bych 19" :D Videls? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 A hele! :lool: Nemas vic fotek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Nemam, je to od uzivatele ghostrider z SH, jsou to pry origo 19"...cena tomu taky odpovida. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Hm, problém těch origo bude ETcko, jsou desne vylezly, vypada to pak jako bugina :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 No tak repliky ne? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.