Přejít na obsah

Komfortní jednotka

Guest otipkavasek

Doporučené příspěvky

Guest otipkavasek

Zdravím, chtěl bych se zeptat. Stala se mi taková věc, začal mi blbnout centrál, odemykal jen někdy a to hodně z blízky. Prvně jsem vyměnil baterky, to nepomohlo, pak jsem se podíval jestli není něco s anténou, protože je měněné okno, ta je ale taky ok. Pak jsem jel do servisu přizpůsobit klíč. Tam s tím laboroval až dolaboroval, VAG psal hlášku s příliš dlouhou odezvou nebo tak něco. Klíč smazal úplně, takže mi to nejde už vůbec. Klíč je v pořádku, ten prý vysílá, zkoušel to přes nějakou krabičku. Řekl mi že je to vadná komfortní jednotka, je to možné, když to fungovalo? Je tam jednotka 1J0 959 799 AH. Octavia je to předface, r.v. 2000. Někde jsem četl že to je jednotka pro vystřelovák, já mám ale normální starý dálkáč od předface jak má být. Někdy pozoruju že to ale blbne, třeba alarm, ten se aktivuje jen někdy, někdy můžu do auta sahat a nic a někdy prostě trochu sáhnu do auta a už jede, tak nevím, mám shánět novou jednotku nebo co s tím? Děkuji za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Guest otipkavasek

Nikdo nic neví, třeba jak tu jednotku prokontrolovat? Nebo jak zjistit jestli není problém v anténě? Ještě mi blbe osvětlení v autě, když auto odemknu tak světlo v interiéru nejde ani manuálně zapnout, až po otočení klíčku. Koupil jsem si i kabel na diagnostiku, zkuste mne navést. Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...