driemotan Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Ahojte, mam podozrenie na prasknute zvody (pri stojacom aute citit v kabine vyfukove plyny, a je pocut ze je niekde natesnot, vyfuk je skontrolovany, tesnenie vyfukove nove). Viete mi poradit v na akych miestach praskaju zvody na 1.8T? Na aku cast sa mam zamerat? Dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
péša84 Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 ahoj, pokud máš zkontrolovaný výfuk včetně vlnovce a máš podezření na svody, nezbyde ti nic jiného než je sundat a prohlídnout a stejně tak i turbo a dát nové těsnění jak pod turbo tak mezi svody a palici, třeba to utíká tam.. ať se zadaří.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Srpen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 dnes som skontroloval zvody a podozrenie sa potvrdilo cca 5 cm prasklina. Nemate niekdo na predaj zvody, ktore by som tam namontoval ;) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrAT Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 nepůjde to zavařit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Srpen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 mozno hej, ale cena za zavarenie a kupa "ojazdenych" je zhruba rovnaka a na zavarenych nie je istota za to nepraskene znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Tak dnes prebehla vymena zvodov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.