DespiseSvk Odesláno Srpen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Najprv dám ale znaky a potom sa ešte rozhodnem čo spravím s maskou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Takže spetné zrkadlo dorazilo :P Dúfam že bude poobede pekné počasie a rovno to tam aj namontujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 je to Čína nebo origo? popř. link :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Pěkně makáš na autě, jen co je pravda :_) btw pěkná kola :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Asi čína to mne stači stálo ma to 21€ aj s kuriérom a vypadá úplne rovnako ako originál tak sa nesťažujem :) desos : ďakujem tak na tie cesty aké tu máme mi to úplne stačí :) nehovorím že v budúcnosti nebudú vačšie ale zatiaľ to neplánujem najprv tam chcem porobiť dôležitejšie veci :) Zajtra začínam robiť tú ozvučnicu do bočnice kufra tak uvidíme ako to dopadne dúfam že dobre lebo materiál nebol najlacnejší tak by ma to mrzelo keby to poserem :D hodím sem potom aj nejaké fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 takže box na woofer som už začal akurát som to dokončil a možem povedať že už nikdy by som do toho nešiel :D ešte tam dám druhú vrstvu, potom to nastriekam sprejom a poskladám :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 luxus práce, ale počkej až to zapojíš a pustíš, to pak budeš mluvit jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 No to dúfam ale keďže woofer + zosik kupujem až pred Vianocami tak sa s tým ešte pohrám ešte tam dám nejaké 2-3 vrstvy potom to streknem dám tam nejaký koberec a hotovo už v živote sa živice ani nechytím :D inak keby volakto vedel kde kúpim taky koberec ako je v kufri budem veľmi vďačný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Takže dnes som to vybral z kufra a má to ten správny tvar tak už to iba spevním nejakými 2-3 vrstvami a dorobím ostatne veci :) ..tu dávam nejaké fotky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Dobře s tím pokračuješ :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Dík :) rátam že do polky septembra by som to mohol mať kompletne hotové chcem sa s tým ešte pohrať aj tak sa nemám kam ponáhľať :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Tak spetné zrkadlo mám už nahodené má máličko iný odtieň čiernej ale to sa spraví :D + dnes som vyrezal už aj prednú stenu toho subwoofer boxu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Zrcátko jsi měl koupit v barvě z vrakáče,ale jinak pěkné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 no když má obě černé, nebude jedno nahrazovat kusem v barvě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 No šak zajtra idem umyť auto tak všetky čierne plasty natrem leštenkou, vyleštim to a bude to v pohode dúfam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 :D Jo ták to se omlouvám,myslel jsem,že jsi i to druhé dal naschvál do černé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 V pohode nič sa nedeje :P ..hlavne chcem mať hotový už ten box na woofer ..nedočkavý som :D Inač mám v pláne ten box vytlmiť akustickou penou oplatí sa to ? nebude to na **** potom ? ..mám dilemu či to mám vytlmiť alebo to nehať len tak O.o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Ten box super,ale pokud mohu poradit tak do te zadni steny zalaminuj nejakeprouzky z tech zbytku desky,pekne to s tim spevnis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Dík, mám v pláne dať na to ešte 2-3 vrstvy zatiaľ tam je iba 1 a potom to streknem takým sprejom a ten to ešte viac spevní takže to bude OK :) v utorok na tom pokračujem do konca budúceho týždňa by som to mohol aj mat hotové už :) ..Dnes som vyumýval auto a jak je zamračene sa bojím aj vyjsť z garáže :D dážď síce nehlásia ale keby náhodou tak ma porazí asi už to iba ja mám také šťastie že vždy keď začnem umývať auto tak sa to počasie pos**e :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Včera som trošku umýval :D ..škoda že to počasie sa neskôr pokazilo :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Diabolské čislo :D ...na zajtra som si našiel čas na repro box tak to dorobím a dúfam že na konci týždňa bude hotový :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Takto libové km bych bral taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 za mesiac som dal 6000KM ani neviem kde o.O dnes idem natreť ten box do kufra ďaľšími vrstvami :) + objednal som si zadné podblatníky + biele bočné smerovky lebo tie oranžové sú hnusné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 6000km ? to v tom aute spavas a mas zapnutyho autopilota ne ? :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 To zas nie, ja sa tiež čudujem kde som to nabehal a radšej nechci vedieť koľko ma to stálo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 U me na tdi bych dal za 6000km asi 12000 kc coz by bylo u tebe cca 480 euro a ty mas vetsi spotrebu takze cena bude vyssi :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 No máš pravdu je to trošku viac :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Takže dnes som "skoro" dokončil ten repro box už to iba nehať uschnúť doladiť detaily a poskladať :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Tak dnes som po "dlhej" dobe konečne umýval keďže aj počasie prialo lenže keď som šiel spraviť fotky aj sa pokazilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Září 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Trošku to tu upadlo tak dávam fotky z dnešného umývania hlavne motora :) Exteriér a interiér dávať asi nebudem kedže je to skoro rovnaké ako na predchádzajúcich fotkách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.