Přejít na obsah

Centralom nejdu zamknut ani odomknut vsetky dvere

Guest thomi25

Doporučené příspěvky

Guest thomi25

Ahojte Vsetci. Mam octaviu r.v. 2000, 66kw, sedan, , vedeli by ste mi poradit s mojim centralom ( original central na kluci ). Jedna sa o toto. Pri stahovani predneho okna na spolujazdcovej strane, mi padlo okno dolu. Samozrejme tento problem mi je znamy :) .Avsak, ked som s kamaratom rozobral dvere a vytiahol okno rucne, zalepil ho paskou aby drzalo, zavrel som dvere a original centralom som zamkol auto. Auto sa normalne zamklo, blikli smerovky. Hned na to som ho skusil odomknut a central nereagoval. Na kluci mi blika dioda ked stlacim tlacitko na odomknutie/zamknutie, ale dvere sa neodomknu, ani smerovky nebliknu, proste nerobi nic. Nasledne, ma napadlo, ze jedine ako sa dostat dnu, je ze stiahnem to okno ktore som zalepil a tak otvorim dvere ( Podotykam ze, mam zaslepene vsetky dvere, vratane kufru - auto sa mi da odomknut jedine centralom ). Okno som stiahol, idem otvorit dvere z vnutra ale dvere sa nedaju otvorit kluckou. Klucka sa hybe, citim tam odpor, ale dvere sa neotvoria, takisto ani zadne dvere ani ziadne ine.

Tak co dalej, tak ma napadlo skusit nastartovat auto, a ked som otocil klucom v zapalovani tak ako keby sa vsetky dvere znova zamkli a auto normalne nastartovalo. Potom som uz manualne mohol otvorit/odomknut vsetky dvere z vnutra. Ale central na klucoch mi nefunguje stale, vobec nejavy ziadne fungovanie.

Len pre informaciu uvadzam, ze vsetky dvere, vratane kufra, sa mi daju normalne zamknut aj odomknut tym tlacidlom na dverach, na soferovej strane, pri tlacidlach stahovani na okien.

Problem som hladal v poistkach na boku, no tie boli ok, skusali sme baterku v aute vypnut , no ani to nepomohlo. Este podotykam, ze baterka v centralku ma mozno polroka.

Vedeli by ste mi poradit ? Stretol sa uz niekto s tymto ?

Dakujem Vam za akukolvek radu.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Jestli jsem dobře pochopil tak ti nejdou centralem zamknout ty dveře kde ti spadlo okno. V tomto pripade jesli jsi odpojil konektor od motorku stahovani okna tak ho zapoj zpět a mělo by to fungovat. A na boře dokonce kdyz jsem odpojil konektor od motorku stahování oken tak nešlo zamčít celé auto. zkus tohle

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...