Laurin Klement Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 zkus zahybat motorem do strany, jak jsem zde popisoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZbyněkL Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 zkusím to a napíšu, myslíš na silentblok motoru/převodovky? zatim moc děkuji a za chvily napisu co a jak jsem zjistil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 prevodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZbyněkL Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Tak jsem hýbal motorem od blatniku k blatniku. Zdá se mi, že na straně u převodovky v silentbloku to docela lítá. Trochu mám pocit, že to rachoti, cvaká jak uvádíš. Ale nemám srovnání s jiným autem. Říká se že v tom silentbloku pri rozjezdu nebo jizdě a brždění klepe-to mě nedělá, ale to je asi jiny pohyb dopředu-dozadu. Takže je tu pravděpodobnost, že by to hučení mohl dělat ten sil.bl. převodovky? To by bylo to menší zlo, než dělat převodovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 pokud to cvaka-rachoti je silac po smrti. Prave pri lehkym zatoceni se to hne a vyje/huci to. A pri velmi opatrne jizde to neudela, jakmile zrychlis, projedes zatacku ostreji, tak to zacne. mne to pri rozjezdu taky neklepalo, ale jen hucelo pri rychlostech do cca 20kmh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZbyněkL Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Díky, vyměnim silentblok a ukáže se zda to pomůže. Dám vědět jak to dopadlo. Přece jen to je investice jedna z menších. A jakou si dával značku, kde si ho sehnal. Zatim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Dej original, nema smysl kupovat neco jinyho Sent from my iPhone SE using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZbyněkL Odesláno Červenec 25, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Tak jsem dal novej siláč, hluk co byl při natočení volantu do prava se hodně snížil, ale přece jen tam trochu je. Zato na pravou se hluk zvedl. Zdá se, že se hluk přesunul na druhou stranu. Jinak bych řekl, že tam celkové zlepšení nastalo, ale úplně jsem to novým siláčem nevyřešil. nemohl by to být jestě ten spodní pod motorem? Nebo co by tam mohlo rezonovat, tím jak se motor při jízdě při natáčení kol pohybuje v siláčích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalmar9 Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 zdravím, mám octaviu 2 fl 2011 a mám rovnaký problém o akom sa tu píše, pri točení doprava pod plynom to hučí niekde z priestoru pred vodičom, mal som už menený náboj s ložiskom aj homo kĺb, môj mechanik netuší čo to môže byť. Naozaj pomáha tá výmena silentbloku? nerád by som zasa vyhodil peniaze zbytočne :/ ten silentblok je tento diel? http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1k0199555l-ulozenie-prevodovky-lave-lemforder-27062.html len aby som vedel či správne objednám :) vopred ďakujem za odpoveď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nino2 Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 silentblok myslim ze vobec nebudu vyhodene peniaze, ten ti moze pomoct ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalmar9 Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 dobre ďakujem a je to teda ten správny diel čo mám v linku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZbyněkL Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 Jak jsem psal, siláčem se hluk snížil, ale úplně se neodstranil. Takže ještě budu muset pátrat, co by to mohlo být. Tak dej michalemar9 vědět zda ti to po vyměně pomohlo. Nevim zda by pomohlo udělat jestě spodni siláč. Uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalmar9 Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 dám vedieť len by som rád vedel či je to ten správny diel ktorý chcem objednať, vie mi to niekto potvrdiť prosím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZbyněkL Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Pro michalmar9, ten siláč co máš zde odkaz je ten samej, co jsem dával do mé 1,6 MPi. Já jsem raději před koupí siláče vyndal baterku, demontoval filtrbox, dekl pod baterkou a zjistil jsem si jaký tam vlastně mám. Práce cca. 20 min. Máš na něm výrobní číslo, takže podle toho kupovat. A nebo si ho zjistit z katalogu - jednodušší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest miňo_d Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 radšej si vybral baterku? to je k čomu dobré? Pro michalmar9, ten siláč co máš zde odkaz je ten samej, co jsem dával do mé 1,6 MPi. Já jsem raději před koupí siláče vyndal baterku, demontoval filtrbox, dekl pod baterkou a zjistil jsem si jaký tam vlastně mám. Práce cca. 20 min. Máš na něm výrobní číslo, takže podle toho kupovat. A nebo si ho zjistit z katalogu - jednodušší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 pod baterkou je silentblok prevodovky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZbyněkL Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Přesně tak, pokud se chceš dostat k silentbloku převodovky, musíš zvolit uvedený postup. Při výměně přizvednout ze spoda převodovku a siláč pěkně vyměníš. Výměnu musí zvládnout podle mého úplně každý. Ideální zvedák jezevčík na kolečkách, pro výměnu doma na zemi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Ja som to minuly rok menil a nebol s tym problem. Ak sa chces dostat priamo k tomu bez problemov tak musis odpojit aj baterku. Co myslim ze by nemal byt ziadny problem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalmar9 Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 zdravím, tak výmena silentbloku pomohla, hučanie zmizlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 Sakra, tak to do toho siláče taky du - našel sem prvovýrobu (Lemforder) za 1000Kč, d do něj Když už mám zbytečně vyměněný ložicko za 4,5K, tak tohle bude maličkost - snad ne zbytečná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Thomso Odesláno Leden 30, 2017 Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 Zdravím, zkusím to tu oživit..doufám že mi někdo poradí :) Vím že mám levý homo. kloub špatný, když jedu, mám plný plyn cca 90.. auto se zhoupne na nějaké jámě a zahučí to. Prosím za každou radu :) Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fanynek Odesláno Leden 30, 2017 Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 jakože při jízdě na nerovnosti když se auto zhoupne tak to zahučí? Když jedeš rovně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl88 Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Špatné ložisko?? To bude homokeniťák ne? Když mu to chrčí v zatáčení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roman1968 Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Zdravím pánové! Řeším obdobný problém s hučením v řízení. Mám Oct. 2 1,6 117000km (km by měly sedět) r.v. 2007. Při jízdě se objevuje zvuk při natočení volantu (hned ze středové polohy doleva - nedá se mluvit ani o 1 stupni.). tento zvuk to dělá jen pod plynem za jízdy. Při zatáčení doprava žádný zvuk slyšet není. Vůbec netuším čím to může být. Diagnostika nic neukazuje, posilovací účinek se zdá ok, základní nast 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 aky silentblok pomohol? mam rovnaky rocnik, rovnaky problem. Pri prudkom vytocenom volante a pohnuti huci, aj pri pomalej jazde do 90° zakruty to tiez citit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalmar9 Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 mne pomohol tento https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1k0199555l-ulozenie-prevodovky-lave-lemforder-27062.html , ale pozerám že máš 1.6 TDi tak tam pôjde asi iný diel, nie tento konkrétny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Listopad 27, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2017 Ahoj vdaka. Ja mam rovnaky rocnik ako ty. Mne nieco zahuci ked sa rozbieham na 1tke a mam volant vytoceny doprava. Inak to nerobi vobec. Tebe to robilo aj pri vyssej rychlosti? Zacnem asi tym silentblokom, je lacnejsi ako loziska... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalmar9 Odesláno Listopad 28, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2017 tak mne to robilo stále aj pri vyššej rýchlosti a len doprava, bolo jedno či som šiel 30 alebo 100, proste hukot stále, keď som otočil volantom doľava tak bolo ticho, skúsil by som vymeniť aj olej v prevodovke, to zas nie je nejaká drahá položka, a samozrejme len origo olej, iný tam ani nedávaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Listopad 28, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2017 Toto, ze mne to robi len niekdy a len doprava a len ked sa rozbehujem... Zacnem asi tym olejom.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalmar9 Odesláno Listopad 28, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2017 no ja kým som prišiel na to čo to robí tak som vymenil oba ložiská vpredu, jeden homo kĺb a ešte aj ten olej v prevodovke kým sme neskúsili s mechanikom vymeniť ten silentblok, čiže veľa šťastia prajem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.