Guest lukas blahut Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Zdravim. Chcel by som sa opytat kedze je tu vela ludi ktory maju skodu octaviu .Kupil som si skodu octaviu 2011 2.0 tdi cr 140ps z motora sa mi oziva taky cudni zvuk ako by si auto nieco pocmurkavalo je to neprevavidelne ale najcastejsie to je pocut pri studenom motore v servise mi povedali ze je to normalne ale nejak sa mi to nezda predsa je to trosku pocut preto sa chcem opytat vas ci s tym ma niekto podobny problem ? Plus automaticky od kedy su nizsie teploty ako 18 stupnou auto po starte ma tendenciu trosicku cukat a aj motor klepka tak zvlastne neviete kde moze byt problem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Otázka měla jít SEM. Můžeš ten zvuk nahrát? Jinak ti těžko někdo něco k tomuto řekne. Já sice docela rozumím, ale "pocmurkavanie" už je mimo můj obzor. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lukas blahut Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Zdravím nahral som zvuk motora ( https://www.youtube.com/watch?v=zTRBn3s3l8E ) motor vydáva dva cudne zvuky ktoré sa mi nepozdávajú jeden vychádza z ľavej časti motora v intervale dva krat az tri krat za sekundu mohli by ten to zvuk vydavat ( klinové remene od rozvodou ) ? co sa mi nezdá ...druhy ostri zvuk vychádza ( akoby hrkalka ) niekde od vysokotlakovej pumpy. Mohlo by cukanie auta sposobovat tato vysokotlaková pumpa kim nieje auto zahriate na deväťdesiat vstupnou ? autom cuka len dovtedy kim sa motor nezohreje. Za odpoveď ďakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.