Přejít na obsah

trhanie motora a zvuk pripominajuci pocmurkavanie

Guest lukas blahut

Doporučené příspěvky

Guest lukas blahut

Zdravim. Chcel by som sa opytat kedze je tu vela ludi ktory maju skodu octaviu .Kupil som si skodu octaviu 2011 2.0 tdi cr 140ps z motora sa mi oziva taky cudni zvuk ako by si auto nieco pocmurkavalo je to neprevavidelne ale najcastejsie to je pocut pri studenom motore v servise mi povedali ze je to normalne ale nejak sa mi to nezda predsa je to trosku pocut preto sa chcem opytat vas ci s tym ma niekto podobny problem ? Plus automaticky od kedy su nizsie teploty ako 18 stupnou auto po starte ma tendenciu trosicku cukat a aj motor klepka tak zvlastne neviete kde moze byt problem ?

Odkaz ke komentáři
Guest lukas blahut

Zdravím nahral som zvuk motora ( https://www.youtube.com/watch?v=zTRBn3s3l8E ) motor vydáva dva cudne zvuky ktoré sa mi nepozdávajú jeden vychádza z ľavej časti motora v intervale dva krat az tri krat za sekundu mohli by ten to zvuk vydavat ( klinové remene od rozvodou ) ? co sa mi nezdá ...druhy ostri zvuk vychádza ( akoby hrkalka :unsure: ) niekde od vysokotlakovej pumpy. Mohlo by cukanie auta sposobovat tato vysokotlaková pumpa kim nieje auto zahriate na deväťdesiat vstupnou ? autom cuka len dovtedy kim sa motor nezohreje. Za odpoveď ďakujem :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...