Miraas Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Ahoj všichni mám problém se zadními brzdovymi světly . Při rozvíjení slabé problikavaji brzdová světla. A počítač hlásí závada brzdoveho světla . Dokonce mi to i vyhodí tempomat. Pokud zhasnu světla tak tempomat stále bezi. A když zhasnu světla a zábrzdim opět hodi chybu a zadní světla opět problikavaji. Nejvíce tedy led světlo nad zadním oknem. To jsem zkoušel odpojit ale stále to hlásí chybu. Myslím si ,ze by to mohlo byt čidlo pod pedalem. Děkuji za rady a pomoc !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Nemas nahodou ve svetlech diodove zarovky? Mel jsem po vymene klasickych zarovek za doidove stejny problem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miraas Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Ty diody tam mám už od té doby co jsem to koupil a jak jsem psal i když jsem to odpojil tak to stejně pořad blika..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Vypadá na chybu oddělení STOP/POZIČKA v LED žárovce. Musí být uvnitř "dvouvláknové" LED z principu dioda. Pokud tam dal někdo Shotky, tak je to celkem běžný jev. Nahraď LED žárovku standardní a zkus. Pokud i se žárovkama bude blbnout (o čemž pocybuju), pak nejspíš spínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miraas Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Ahoj,tak jsem to vyřešil byla to chyba výroby žárovky dole u objimky byly vlákna spojeny . Tak to všechno šlo do zkratu. Díky za pomoc a snahu !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.