pavel2811 Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Možná jsem špatně hledal,ale můj problém jsem nenašel. Při sešlápnuté spojce začne spojkový pedál mírně vibrovat a je slyšet taký dunivý přerušovaný zvuk. (DU-DU-DU )Když pedál uvolním,tak dunivý zvuk přestane.Někde jsem četl,že špatný setrvačník rachotí a při sešlápnutí spojky to přestane,tak ten to asi nebude.Co to může dělat ,co mám nechat vyměnit. 19 TDI 77 KW. motor BXE rv.09.2006 217000km. Moc děkuji za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 No na tie kilometre by to mohol byť ten zotrvačník práve on sa prejavuje takým tým húkaním a pri jazde v štvrtom prevodovom stupni v rozmedzí 50-60 km/h ti nevybruje motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2811 Odesláno Září 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2014 No na tie kilometre by to mohol byť ten zotrvačník práve on sa prejavuje takým tým húkaním a pri jazde v štvrtom prevodovom stupni v rozmedzí 50-60 km/h ti nevybruje motor? Jestli vibruje motor při čtvrtém r.stupni,tak to nevím a jak to mám za jízdy poznat? Ale setrvák se projevuje spíš takým cinkáník,jako kov na kov,nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Mne sa prejavovalo tak že sa triaslo celé auto :wallbash:mal som ho rozbitý na blato a nevydával cinkavý zvuk ale hučal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2811 Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Mě se auto netřese,tobě se třáslo a hučelo na volnoběh,nebo při jízdě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.