Petr1978 Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Po výměně rozvodů v autorizovaném servisu škoda se mi při volnoběžných otáčkách ozývá takový dunivý nepravidelný vibrační zvuk z prostoru levé strany motoru u rozvodů na vrchu motoru. Může to být novým řemenem než si sedne? Děkuji za odpověď. Petr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 reklamuj, tohle neni normalni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1978 Odesláno Září 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2014 reklamuj, tohle neni normalni.. Tak jsem to reklamoval, otevřeli kryt rozvodů a jak má kladka takový zobáček a je tam na ní rozmezí našponování min/max, tak byla na rysce maxima. Tak mechanik povolil kladku sešteloval napnutí přesně mezi min a max a je po zvuku. Prý by stejně po najetí cca 4 tisíc zvuk zmizel, ale přiznám se, teď jsem klidnější. Tak jen pro info. Petr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 No nádhera, co všechno dneska nevyleze z autorizáků. Pro jistotu si hlídej celkovou spotřebu. Na volnoběh to bere stejně jako před výměnou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1978 Odesláno Září 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2014 No nádhera, co všechno dneska nevyleze z autorizáků. Pro jistotu si hlídej celkovou spotřebu. Na volnoběh to bere stejně jako před výměnou? Dík, to netuším, musím se zítra podívat, proč? Kolik by to mělo brát na volnoběh??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 (upraveno) Protože nepostupovali dle DP. Pokud jsi schopný otevřít ten kryt rozvodů (jsou tam 3 nacvakávací packy odcvaknutelné rukou), tak se koukni, jestli není někde na řemenici u řemene stopa po fixe nebo tužce. To by značilo i nepoužití přípravků a v tom případě bych požadoval znovu postavení rozvodů. Zahřátý motor: 0.4-0.5l/h s vypnutými všemi spotřebiči (klima, rádio, světla). edit: necituj prosim posledni prispevky ;) Upraveno Září 14, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 No nádhera, co všechno dneska nevyleze z autorizáků. Pro jistotu si hlídej celkovou spotřebu. Na volnoběh to bere stejně jako před výměnou? ale tak ten řemen má být lehce předpnutí, přesně jak psal, tak si po pár km sedne a dostane se do výseče. Horší je, že plno servisů zanedbává kontrolu napnutí při servisních prohlídkách, zejména 60/90120 tkm jinak dle čáry nelze moc soudit plno servisů si dělá i čárky ač jede na přípravky, já jak kdy a jak u čeho, síla zvyku. Samo přípravky mám - origo určené pro autorizáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1978 Odesláno Září 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2014 ok, zítra vyzkouším tu spotřebu jak jsi psal, pak dám vědět. Zatím moc díky za Tvé info, ahoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 (upraveno) Rolbař: nikoho soudit nechci a rozhodně ne neprávem, jen jsem v poslední době ve střehu, když se řeší práce z autorizáků, tak jsem vůči nim teď více skeptik. Mně je udělali "o zub vedle" a bez fixy (přípravky nejspíš taky nepoužili), auto nejelo a žralo téměř +2 litry. Naštěstí už jsem si našel kvalitní autorizák, kde mi za ty 2 roky vymění aspoň ten olej, abych nepřišel o Záruku mobility. Rozvody dle všeho taky umí. Před 14 dni se známému stala podobná věc, akorát jemu motor "zakopával". Na vině byly rozvody z autorizáku. Bližší info nevím, nerozumí tomu a když mu to vysvětlovali, tak je asi moc nevnímal. Petr: není zač. Upraveno Září 14, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1978 Odesláno Září 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Po kolika ujetých km radíš nechat si zkontrolovat napnutí kladky? Aby zase nebyla naopak moc volná, nebo se mohu i sám podívat pod kryt rozvodů na tu výseč na kladce, kam bude ukazovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 ideální je to kontrolovat po 60t km, můžeš si zkontrolovat i sám, já měl po 90tkm rysku o 1cm povolenou, hold kovářovic kobyla.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1978 Odesláno Září 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2014 ajajaj, hlavně, že to nedopadlo špatně, tak já chvíli pojezdím a za nějaký čas (raději o hodně dříve než 60t km) se na ní kouknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr1978 Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Laurin: zkusil jsem tu spotřebu, na volnoběh při zahřátém motoru 0,5 a když dám světla a ventilátor tak 0,6 takže je zřejmě vše ok, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 jo, v cajku ;) to by i dlouhodobá spotřeba měla být v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Chalani ked sa tu bavíte aj o tej spotrebe mám ist na výmenu rozvodov za 5tis km, a v poslednej dobe sa mi zdá že mi išla spotreba celkom hore, nemalo na to vpliv ani počasie ani výmena kol na zimu. Mám motor BLS a ako tu píšete tak zo všetkým vypnutým mám spotrebu 0,8 -0,9 l/h a ked sme jeli s kamošem do Žamberka tak on má BJB rádovo o 50tisíc km víc najeto, a on jel za 3,9 a já za 5,2/100 pritom sme jeli stale za sebou, rovnaké gumy aj rozmer aj značka ja combi a on ktratka. Predtým som jazdil piánko aj za 4,4 - 4,8l/100.Co sa to deje??? Mám ty rozvody vymenit hned?? Viem že je to mimo tuto temu, ale ked som to tu čítal, tak ma napadlo sa na to opýtat. Dekuju za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.