zikmeister Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Ahoj borci, mám takovej menší problém. Na columbovi se mě při startu zobrazovalo logo škoda a najednou z ničeho nic přestalo - při startu jen sviti černá obrazovka a pak už klasicky naběhne columbus. Jediná možná souvislost co mě napadá, že se dodělávali zadní parkovací senzory - ale stopro nemuzu rict, ze to prestalo delat od ty doby. Nevite cim by mohlo byt a pripadne jak opravit? HW - H09 SW - 5238 Diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 ahoj, koukni sem, je tady navod na zmenu loga http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=35&page=39&do=findComment&comment=1381737 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Diky, jj tohle vim uz sem se k tomu docetl :) pak zkusim -> snad se nic nerozesere, docela sem cetl ze s tim bejvaj problemy.. Kazdopadne ted me hlavne zajima, jakto ze najednou to logo zmizelo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Kdybys potřeboval, tak mám to logo co tam bylo, doma ještě na CDčku ;) Zítra dopoledne bych měl dorazit do Prahy a odpoledne pak hned povalím směr Rakousko. Tak se případně ozvi na mobil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2014 Tak opraveno - po novém nahrání loga zatím zase funguje; Diky Honzovi za CD Zvlastni jenom jak logo zmizelo, ani Jarda na to neprisel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 10, 2014 Sdílet Odesláno Září 10, 2014 Mne pri FW 5238 tiez zmizlo samo, musel som nahravat nanovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 10, 2014 Sdílet Odesláno Září 10, 2014 Nějak jsem tomu nevěnoval pozornost, ale taky se mi nezobrazuje úvodní obrazovka. Po nastartování začně hrát rádio při černej obrazovce a pak naskočí rovnou obrazvka radia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Tak uz zase logo zmizelo No kaslu na to, hlavne ze columbus funguje, snad se neobjevej dalsi problemy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Protože logo má od určitého software jiné ID. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 13, 2014 Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Já mám origo logo který součástí instalace fw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek_h Odesláno Červen 8, 2019 Sdílet Odesláno Červen 8, 2019 Mam problem slogom po zapnuti radia je rozmazane logo,niekedy je to ok,ale večšinou je roztahane.Inač je všetko vporiadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.