Oskar1 Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Dobrej všem . Chci se zepta jak odstranit škrábance na plastech v interiéru?? Mám poškrábaný plasty v kufru a na kastlíku před spolujezdcem. Můžete mi poradit něco účiného. Takový ty rady jako zažehlovat ty fakt nefungujou. Ale slyšel jsem že sonax něco má. Máte s tím nebo s něčím jiným dobré zkušenosti??? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ty nekde jsem cetl ze horkovzduskou ale velice opatrne... Asi by jsem to zacalk nahrivat opatrne a z velke vzdalenosti a az se ty skrabance zacely... Skusim najit kde se to resilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Leden 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Z toho mám docela strach. Tenhle úkon může skončit docela draze. No ale když to bude dobrý tak to vyzkouším nejdřív v kufru. A stím přípravkem od sonaxu zkušenost není?? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj někde na netu jsem zahledl f které to dělají (renovace)ale nejprve si zjisti kolik ty tvé poškozené plasty stojí nové pokud to neni něco s celku palubky tak to překvapeně neni drahé u OII některé tyto věci....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 no ja jsem pri stehovani poskrabal madlo u PZ dveri,k memu prekvapeni je skrabanec temer bily! asi to pretru nejakou barvou...nevim A plast na vnitrni strane vika 5.dv mam taky poskrabany,ale to neresim! Zlata Felda,ta tam mela polstrovani! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 (upraveno) Ty nekde jsem cetl ze horkovzduskou ale velice opatrne... Asi by jsem to zacalk nahrivat opatrne a z velke vzdalenosti a az se ty skrabance zacely... Skusim najit kde se to resilo jasně, tohle funguje, zkus to nejdříve třeba fenem, ten tolik nehřeje, ale taky je o dost méně účinný, horkovzduška je lepší p.s. nefoukej ale úpěnlivě jen na to jedno místo, foukej na větší plochu okolo škrábance Upraveno Leden 3, 2010 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 a nevíš jakou teplotu na horkozvušce nastavit? Mám digitální 70-350°C....nerad bych přetáh nápřah... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 to musis fakt skusit skusil by jsem od 100 a vic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak jsem dneska zkusil přípravek od Velvany na ošetření venkovních plastů a použil jsem ho na ty poškrábaný vnitřní plasty a překvapivě to zabralo. plast je sice pořád poškrábán ale ten přípravek to udělal neviditelným. A tím pádem je to ok. Až nebudu mít co dělat tak zajdu na vrakáč a tam něco seženu. V tom vrakáči ve Vršovicích maj skoro vše. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Já to na mé bejvalé OI řešil opravdu tou horkovzduškou a výsledek OK :-) nesmíš ale moc z blízka a zahřívat jedno místo,nejlepší je to vyzkoušet na hůř viditelném místě , psal jsem o tom na starém fóru .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 co to bylo od té velvany? http://vitocom.cz/velvana.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 horkovzduška je dobrá taky na otlaky který jsou hodně vidět na světlých plastech v interierech .. mno a poškrábaný černý plasty, na to funguje černá voskovka stačí kousek hadru a jakoby zaretušovat .. takhle to funguje ve škodovce na lince spousty let .. zaběhlý a osvědčený systém .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.