sverakr Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Zdravím, předělávám OII předFL na FL, mám comming home a senzor světel, chci se zeptat, jak to mám udělat aby mi fungovalo automatické přepínání mezi denním svícením v mlhovkách a hlavními světlomety. Díky za rady ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Mas prepinac svetiel s polohou AUTO? Ak nie, potrebujes dotiahnut jeden kablik do BSG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sverakr Odesláno Září 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2014 jojo, mám ho Mas prepinac svetiel s polohou AUTO? Ak nie, potrebujes dotiahnut jeden kablik do BSG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 tak pokud to máš zapojené, tak se to musí nakódovat, ale jak to udělat na face mlhovkách s předface BSG to netuším. Na face BCM bych to uměl :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sverakr Odesláno Září 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2014 tak to je škoda, a co třeba to napojit nějak natvrdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 tak třeba to nějak jde, určitě to ale nejde napojit na "tvrdo" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sverakr Odesláno Září 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2014 no jo, ale jak :D tím natvrdo jsem myslel, aby mi rožnutí hl. světel, přerušilo dodávku proudu pro denní...je to nějak realizovatelný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 jo, ale ty hlavní světla chceš přece rozvítit světelným čidlem.... Zeptej se přímo těchto: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=759&page=113 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 odkud si?Ja to mam taky predelane na fl a funguje dell mi to Vasa z Ptostejova....napis odkud jsi a k nekomu zajed at ti to napoji ;) to bude nejrozumejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Redys Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Zdravím,nechával jsem si to udělat na svoji O II z roku 2005 se světelným senzorem a přepínačem světel auto, myslím že už každý trochu schopnější mechanik garážista tohle umí udělat počítačem,mlhovky budou svítit jako denní svícení na 50% (jinak upravou se jejich 100% funkce nenaruší)..a ve tmě nebo jen v tunelu se automaticky přepne na potkávací světla. Je to pohoda hlavně jsem to ocenil v chorvatských tunelech. Jen je potřeba dávat bacha na označení mlhovek ne u každých se tato uprava může udělat, byl by problém na STK.Pokud chceš podrobnější info co a jak dej vědět. Já jsem za tuto upravu svému mechanikovi garážistovi platil 200kč za pul hodky práce s počítačem. Často jsem zapomínal ve dne svítit, ted šetřím hlavní světlomety a nemusím se o nic starat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Žádné mlhovky na předfaceliftové O2 nesplňují normu pro denní svícení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Ferda ma pravdu, zadny mlhovky na predfl nejsou homologovany pro denni sviceni - nicmene plno lidi s tim jezdi bez problemu (ja taky); to mas jako s tonovanyma foliema na predni skla taky je mit nesmis a ma je kazdy 4. auto :) Jenom bych asi doporucil odkodovat pred STK, aby nebyl zbytecny problem ;). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Tak to patí unyverzálně, že na 90 % procent se to obejde bez problémů. A je úplně jedno jestli se to týká špatného parkování, překračování rychlosti, či ojíždění sousedovy manželky. Občas si toho ale holt někdo všimne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.