Přejít na obsah

automatická převodovka


Jim

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři

ja osobne bych sel do toho 2litru..je v plynu za dost dobre penize, auto klima atd....i kdyz je taky az moc levna..ale je to neoblibena kombinace..2litr a automat...ale s toho co tu je myslim jasna volba.....podle me jedine toho 2litra. u automattu akorad bude spotreba ale v tom plynu to je zanedbatela polozka... a ta prevodovka neni tak zla..sem sem automt mel a nemuzu si stezovat..na nenarocne jezdeni parada...a vydrzi taky dost...ale chce ji udrzovat...olej atd. ale nebal bych se toho kdyz ji poradne vyzkousite a bude OK a celkove to auto bude v pohode....tak za ty penize je to parada

Odkaz ke komentáři

Tak ta stribrna mnela potah na volantu proto je misty tak zahovalej a misty odrenej ale cena neni zas tak spatna. Ale 1,6 v automatu hmhmhm tak to bude line jako 1,0 fabca. A co gdy byste prodali jedno ze stavajicih aut a trosku doplatili za neco novejsiho bud 2,0 bud 1,9 TDI a otec 5to bude myt za stalno, takze nebudete resit prodavani za 3-4 mesice a s tim spojenou pripadno ztratu na hodnote cca 5-10.000kc a hlavne lamani hlavou ze to tezko prodate - lidi moc ojeta auta s automatem a jeste k tomu v benzinu nemaji radi.

 

Treba neco takovyho: http://auto.bazos.cz/inzerat/4761399/SKODA...TDi-AUTOMAT.php

 

i gdyz todle by take nebylo spatna volba: http://auto.bazos.cz/inzerat/4696734/Skoda...LPG-AUTOMAT.php

 

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7807181

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7616432

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7775027

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7458129

Odkaz ke komentáři

ta ztrata by byla větší než 5-10tis pokud bazar to auto prodava za 100 000 tak ho vykoupil max za 60 000!!!!!!! a benzín a automat....myslim že v bazaru ti za to dají tak 40tis....a aby ho pak mohly za 70 prodat. a navic to bude mit v papírech dalšího majitele a kdyžse pak na to někdo podíva a vidi že to prodavaš po 3 měsícich tak je mu jasné že tomu něco je a nekoupí to...+ zplatis poplatky a eko dan tak se ti to hooodně prodraží

Odkaz ke komentáři

Jasne, ja zapomnel je to v Cesku trosku jinak :)

 

hlavne to ze se bude prodavat tak brzo prodavat, tak kazdej bude zvedavy proc a malo gdo uveri ze jste auto kupovaly jenom na ty 3 mesice! A poplatky, tak to to ztrata bude docela velka, mozna ne v radah jako rika VSemi ale bude dost velka aby se takovej vylet nevyplatil :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

 

 

Jednoznacne automatu ano

mam ji uz 8 let

v tom prvnim odkazu podle me keca, ma to jenom 4 stupne (ja mam teda TDi)

Upraveno uživatelem Kolafa
Odkaz ke komentáři
jenže už ted máme doma 3 auta na co bude 4. :smich: jde o to že otec měl uraz a víc jak 3 měs, nezohne L koleno, tzn nevymáčkne spojku a jezdit tágem asi nepude, já jsem v Brně a rodiče v Prostějově

 

typnul bych, ze pokud si to otec poridi, tak pak proda jiny, ale automat si necha!! :-)))

Odkaz ke komentáři
  • o 5 let později...

Ahoj, budu prodávat 2 současné auta polo 1.4 automat a octavii 1 1.9tdi 81kw(po bouračce) potřebuji auto kombi s automatem. Uvažuji o Octavii 1 1.9 tdi. Ještě mě láká Passat 1.9Tdi 96Kw ale tam už bude repase asi dražší.

Preferuji staré auta rok kolem 2000.

Ten automat u O1 má jen 4 stupně.Dá se s tím jezdit za 5,5L ?

 

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

To že má 4 stupně, neznamená, že poslední, 4tý stupeň, točí stejně, jak 4tý v manuálu. To by se v tom pak nedalo jezdit :) Holt ty kvalty jsou delší. Za kolik s naftou nevím, mám 1.8T v automatu a jezdím s tím kolem 9ti - z práce do práce 6km, couračky po městě. Když ji vytáhnu "ven", dá se i za 7,5 na tempomat. Najezdím teď už hodně málo, takže mě spotřeba vůbec netrápí. Když jezdím moc, tak vyjedu nádrž a půl za měsíc, a to si přiznejme, nemá cenu spotřebu vůbec řešit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • No ono po výměně brzd vibrace nejsou, ale kolo se hřeje vyměnilo se vše kolem brzd a bez výsledku. Proto se ptám jestli to může dělat náboj když při jízdě nehučí, každopádně už je objednaný takže v úterý by měl dorazit a ve středu se hned vymění tak doufám že bude klid už.
    • Při brzdění vibruje volant a zahřívá se Ti zadní pravé kolo. Pokud víš, že je zadní ložisko v háji, tak jej vyměň. Pokládat otázku, když jsem si vědom toho, že mám závadu na autě je trochu mimo, nemyslíš ?
    • Ahoj,prosím o radu začalo mi vibrovat pri brzdění auto a volant ... Přední brzdy a ložiska jsou rok staré, zvednul jsem auto na hever a pravé zadní kolo šlo hůř otáčet, tak jsem koupi zadní kotouče a destičky po výměně je klid ale zadní kotouč pravý  po jízdě o proti zbytku auta pálí aj litak byl teplý. Původní kotouč byl zkroucený ale desky sjeté rovnoměrně. Při výměně šel aj pistek hůř zatlačit oproti levé straně, tak jsem koupil nový třmen a brzdovku vyměnilo se to ale výsledek beze změny, takže včera ještě výměna držáku destiček + vodící čepy a vyměnil jsem i brzdovou hadici a trubku znovu se to odvzdusnilo ručka chodí nádherné na doraz kolo se točí úplně samo volně takže v brzdě problém není ale kotouč je stále rozpálený takže v brzde problém nebyl ... Moje otázka zní, může to dělat zadní náboj? Kolo nemá vůli s nábojem jde točit v pohodě ani nehuci nic ale prostě se to hřeje a hodně. Po zchladnutí jsem projel k večeru auto nebyl provoz asi 10 km zkoušel jsem nebrzdit jel jsem pomalu zastavil jsem a pravý kotouč horký takže jedině zbývá už jen náboj. Ale projevuje se takto náboj? Vím že hučí ale může se i hřát už nevím co by to mohlo dělat.
×
×
  • Vytvořit...