Guest Stefan Zehrai Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Čaute ľudia. Chcem Vas poprosiť. Viete mi poradiť dnes z prace som siel domov a nenastartoval som len také cavkanie. Prišiel som na to, že to bude asi Batéria. No po zapnutí vystraznych svetiel sa mi to potvrdilo, lebo po cca 3min samé zhasli. Chcem sa Vás opýatať akú batériu kúpiť myslím kapacitu. A je pravda, že po odpojení starej batérie a napojení novej hrozí poškodenie motora, alebo riadiacej jednotky? Vďaka vám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Mám baterii VARTA Blue Dynamic 12V 74Ah Poškození motoru nehrozí, není důvod, řídící jednotka se mi také po výměně baterie nikdy na žádném autě nepoškodila. Pak nastavíš znovu dojezdy oken, vynuluje se ti denní stav Km, některé rádia pak vyžadují zadání kódu, ale to se mi na OI ani OII nestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Stefan Zehrai Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Diky za odpoveď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Přesně tak.Taky mám původní 72 Ah vyměněnou za 74 Ah a následně opět 72 Ah AGM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.