Přejít na obsah

Dutchov Facelift

Doporučené příspěvky

Ten modrý nádych robí asi foťák

Strieborná brilliant, ktorá sa dáva na facelift, je naozaj tak trochu do modra. Stará strieborná diamant bola skôr do siva, ale pri určitých svetelných podmienkach má brilliant nádych do modra. Perfektne to vidno, keď vedľa seba zaparkuje diamant a brilliant, vtedy vyslovine bije do očí modrý nádych striebornej brilliant :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Strieborná brilliant, ktorá sa dáva na facelift, je naozaj tak trochu do modra. Stará strieborná diamant bola skôr do siva, ale pri určitých svetelných podmienkach má brilliant nádych do modra. Perfektne to vidno, keď vedľa seba zaparkuje diamant a brilliant, vtedy vyslovine bije do očí modrý nádych striebornej brilliant :rolleyes:

To ano za určitých podmienok ano,ale nie až natoľko ako na tých fotkách,tam to už hraničí s aqou.

Diamatka je striebrobiela..

Brilantka do modrá,jemne sivomodra,vid obr.Nakoľko spojler a bočné lišty som už v diamantovej nezohnal,tak som kúpil obe v brillante,som si myslel,že to nebude moc kričať,cca z 70% pohľadov boli farby skoro totožné,odtieň fakt minimálny ale v určitých pohľadoch to išlo do tmavšej a do modra a vtedy sa už dlišovala od auta dosť.Ale v podstate na každej striebornej je základ sivý,diamant ide do viac biela a brilant viac do modra.

Viď moje auto diamant s brilant spojlerom

post-313-1262763470_thumb.jpg

post-313-1262763548_thumb.jpg

post-313-1262763566_thumb.jpg

post-313-1262763591_thumb.jpg

post-313-1262763613_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
hosi nechci se Dutche nejak extra zastavat ale na tedne fotce mi pripadne ze tam kde nam konci hrana on ma jeste kus plechu dolu takze aby ta hrana te chladicove steny nebyla jina

Konecne niekto kto sa pozrel na tie moje fotky.Huraaa.Jasne ze je ten plech zatoceny dolu smerom k motoru.Tak kam mam ty gumu nasadit?hm? Robite tu zo mna dementa.Ale ja to znesiem. PS:vrrco a vorlajz and company myslis ze neviem ze ta guma sa narazi dlanou ruky na hranu plechu.Ale to by tam musela byt. A teraz sa bavim ja,,xixi alias očná optika vola.

Odkaz ke komentáři

Takze pani pravda je niekde uprostred.Nedalo mi a otvoril som kapotu este raz. Tam je taka plastova cast-lista ktora zakryva z lavej casti nejaky kabel a z pravej casti lanko otvarania kapoty(z pohladu ked stojite celom k chladicu) aby tu zas niekto nemal poznamky.Ta lista teda robi dojem ze ten plech je zatoceny smerom dolu.Ked som ju od jedu urval a zahodil do kontajnera vidim ze bude kam nasadit tu tesniacu gumu.Keby buzeranti dali od vyroby gumu aj z predu kolko problemou by sa tym vyriesilo. Ved pri testovacich jazdach museli vidiet ze sa ten motor cely zesere pri jazde v takom pocasi ako je teraz.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...