Přejít na obsah

Pastelka 1.8T


Doporučené příspěvky

No zjišťuju že jsem si naložil víc než unesu :D ale nějak se to snažim tlačit dál...
Teď bych potřeboval dodělat výfuk a nevim jak, na Millteka neni financ, nerez na zakázku stojí stejně, původní je jak cedník, kupovat novej origoš je nesmysl a polskej novej sráč mi to udusí....tak nevim

Odkaz ke komentáři

Kluci potřebuju poradit, kde koupit chladičovku..... přemýšlím jestli nebude lepší druhovýroba než kupovat jetou z vrakáče, přece jenom může bejt hnutá což když neni na autě nepoznám a navíc sehnat nějakou co neni načnutá rzí bude asi taky oříšek. Má někdo na autě tu drohovýrobu(Slovensko)?

Odkaz ke komentáři

Já tu slovenskou na autě měl a můžu říct, že nic horšího se snad koupit nedá! Nechal jsem se zlákat nízkou cenou. Bohužel kvalita tomu odpovídá. Díry jsem musel doupravovat pilníkem, ale hlavně je vyrobená ze slabého plechu asi jako plechovka od piva. Různě se to kroutí, vlní no prostě na ... Při instalaci jsem se dokonce o ní pořezal na ruce. Hrany byly fakt ostré. Nakonec jsem ji vyhodil a sehnal origo z vrakáče a byla ok. Za mě tedy nekupovat!

Upraveno uživatelem kocka87
Odkaz ke komentáři

Dík za "recenzi" kocko, původní nechám opískovat a uvidíme co z ní zůstane, ten spodek je fakt nesmyslně sežranej....
O víkendu jsem shodil zbytek vejfucku, tu chladičovku a poloosy, ještě jsem oholil těhlice který půjdou teď v týdnu na pískování i s tou stěnou.
post-23374-0-80972400-1424688901_thumb.jpg
post-23374-0-93726600-1424688892_thumb.jpg
post-23374-0-81787800-1424689009_thumb.jpg

Přední náprava už je zpátky z laku.
post-23374-0-53075800-1424688850_thumb.jpg

Akorát jsem lempl takže mi chybí kdejakej šroub :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Opět zpět, nějakou dobu jsem na to nešáhnul, mám dost práce na baráku a na dalších autech, o víkendu s tím snad pohnu....
Mám dotaz na pár místních, potřebuju řezat nosník, ale ještě nemám nastrojenou přední nápravu(chybí mi ještě pár dílů) tak nevim jakej má chod rameno s poloosou.... byl by někdo tak hodnej a hodil fotku v kterým místě musím řezat nebo dokonce změřil? rád bych to udělal teď když je všechno dole a mohl bych to dobře zpevnit (dovařit) když je k tomu zatím přístup. Pokud by se někdo našel tak bych se mu samo nějak revanžoval, dík

Odkaz ke komentáři

Snaha byla :) jinak bejt tebou stejne bych byl radsi trpelivej a na ty veci si pockal a nahrubo aspon neak to nastrojil. Protoze kdyz se kouknes tak nevim jak zavy ale ja to delal presne na prostredek poloosy podle chodu tehlice, ramena a poloosy a oproti zavymu to mam vic posunuty doleva. Tim nechci rict ze by to mel zavy spatne ale nejsem si jistej jestli nahodou neni rozdil u prevodovek TDi a 1.8T aby nemeli treba trochu jinak posravenej (posunutej, umistenej nebo jak bych to nazval :D ) diferak tak abys to pak zbytecne nepredelaval.

Odkaz ke komentáři

To rozhodně, původně ty těhlice měly být až další týden a já chtěl o víkendu řezat, takhle to bude dobrý...
Ještě dotaz, máte někdo z oemplus ty držáky nábojů zadní nápravy? přece jenom na 19" budu honit každej milimetr v blatníku a tady to udělá prej pár čísel.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Kluci radši bych byl kdyby to tenkrát někdo koupil, dokázal by to asi dotáhnout líp než já, ale uvidíme.
Máro: akorát držák, třmen, k tomu odpovídající desky a kotouče to je jasný....
Nakonec po rozmyšlení zůstanou brzdy i kola uklizený, postaví se teď jenom vzduch na původní brzdy a R15, musim na technickou a rovnou to sfouknu s tou lakovnou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...